Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Quinny Zapp Xtra + korba

Administrace

Kočárek Quinny Zapp Xtra + korba

1 900 Kč 2 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Golfový kočárek Quinny Zapp Xtra + korbička + autosedačka + adaptéry. Kočárek Quinny Zapp Xtra v červené barvě, polohovací + lze nasadit sedačku i proti směru jízdy (2 polohy v proti směru a 3 polohy po směru jízdy), oproti starším modelům má extra…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Quinny Zapp Xtra + korba

1 900 Kč
  • Popis zboží
Golfový kočárek Quinny Zapp Xtra + korbička + autosedačka + adaptéry.
Kočárek Quinny Zapp Xtra v červené barvě, polohovací + lze nasadit sedačku i proti směru jízdy (2 polohy v proti směru a 3 polohy po směru jízdy), oproti starším modelům má extra velkou boudičku s kšiltem (boudičku lze nastavit do několika poloh nebo i schovat kšilt), kočárek je velmi skladný - konstrukci kočárku lze složit do malého balíčku o délce cca 50 cm. Součástí je i košík pod kočárkem,který je trochu vyšisovaný, ale lze koupit i nový.. Pěkný stav, na boudě trochu vyšisovaný od sluníčka a přijde mi, že trošku i sedák.
+
Tyrkysově modrá korbička (hluboké lůžko) Quinny, dostačně prostorné jak hloubka tak i délka (plocha matrace 73 cm), pěkný stav, barva sytá, jen uvnitř na modré vložce jsou drobné žmolečky - půjde snadno odžmolkovačem), na boudičce je okénko a boudičku lze nastavit do několika poloh, boudička má skrytý zip a lze tak připevnit případně kožešinu nebo kšilt (prodává se zvlášť, ale my jsme to nepotřebovali). Součástí je pláštěnka (zapomněla jsem vyfotit).
+
Autosedačka X-Lander, barva cihlová, vhodná pro kluky i pro holčičky,autosedačka má vzadu úložný prostor na drobnosti, málo používaná, výborný stav.

Cena za komplet 2200 Kč nebo bez autosedačky za 1900 Kč..
  • 31. 7. 2019, 1:49

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie