Zobrazit přihlášovací formulář

GIORGIO ARMANI SÌ FIORI EDP 100ml

Administrace

GIORGIO ARMANI SÌ FIORI EDP 100ml

2 250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
NOVINKA Nové v originálním balení Dámská parfémovaná voda GIORGIO ARMANI SÌ FIORI EDP 100ml Chyprově květinová vůně uvedena na trh v březnu 2019 Sí je pocta Giorgia Armaniho, moderní ženskosti a manifest svobody, lásky a života. Vůně Sí se na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

GIORGIO ARMANI SÌ FIORI EDP 100ml

2 250 Kč
  • Popis zboží
NOVINKA

Nové v originálním balení

Dámská parfémovaná voda

GIORGIO ARMANI SÌ FIORI EDP 100ml
Chyprově květinová vůně uvedena na trh v březnu 2019
Sí je pocta Giorgia Armaniho, moderní ženskosti a manifest svobody, lásky a života. Vůně Sí se na trhu objevila v roce 2013, v podobě si Eau de Parfum, a v roce 2018 se představila v nové verzi: působivé a živé Sí Passione. V roce 2019 však si vstupuje do nového, květinovejšího světa s vůní si Fiori Eau de Parfum.
Nová květinová emoce, stejná duše
Novinka Sí Fiori Eau de Parfum, kterou vytvořila parfumérka Julie Massé (MANE), představuje novou verzi klasického Sí Eau de Parfum s neroli, návykovým středomořským kvítkem, který vyjadřuje dimenzi kvetení, a přináší otevřenější a svěžejší zážitek.
Kompozice s horními tóny šumivé zelené mandarinky a povzbudivého černého rybízu jsou osobité přísady všech vůní Sí, a se spodními tóny vanilky a bílého pižma... Sí Fiori disponuje elegancí, která je jednoduchá a zároveň komplexní, a je jako květina, k čemuž se hrdě hlásá i svým názvem.
V podobě si Fiori Eau de Parfum, Giorgio Armani definuje, co květina znamená pro ženskost, odvahu a sílu. Každá nová interpretace Sí se rodí v dokonalé harmonii a na základě silné touhy moderní ženy.
Nový přístup k legendárnímu flakónu
S vůní Sí Fiori Eau de Parfum přichází moderní a jemná tělová růžová barva vnitřního lakového filmu flakónu, který se stal rukopisem si od povzbuzující červené si Passione.
Nezaměnitelný a legendární design flakónu si zůstává stejný. Má netradiční strukturu, přesto je jednoduchý, základna není ani kruhová ani čtvercová, nenuceně a neodolatelně působí jeho linie i uzávěr.

100% originál, ručím vrácením peněz!!!
  • 15. 12. 2021, 9:53

  • Zobrazení

    236

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Židle Chicco Polly
Křesílko medvídek Nanán
Rifle Gant vel. 26/32
Hnědá kabelka Benetton
Kožená kabelka Michael Kors
Kožená kabelka DKNY
Černá kabelka Esprit
Černá kabelka Scidaca

Kategorie