Zobrazit přihlášovací formulář

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR LAMAX SPHERE SP-1

Administrace

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR LAMAX SPHERE SP-1

290 Kč 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
ZCELA NOVÝ V ORIGINÁLNÍM BALENÍ. IHNED K ODESLÁNÍ. Designový bezdrátový reproduktor LAMAX Sphere SP-1 se rozměrově řadí k tomu nejkompaktnějšímu, co trh nabízí. Překvapí ovšem jak kvalitním dospělým zvukem, tak i hlasitostí, která bez problému ozvučí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR LAMAX SPHERE SP-1

290 Kč
  • Popis zboží
ZCELA NOVÝ V ORIGINÁLNÍM BALENÍ. IHNED K ODESLÁNÍ.
Designový bezdrátový reproduktor LAMAX Sphere SP-1 se rozměrově řadí k tomu nejkompaktnějšímu, co trh nabízí. Překvapí ovšem jak kvalitním dospělým zvukem, tak i hlasitostí, která bez problému ozvučí nejbližší okolí. Důraz na mobilitu a snadnou přenositelnost danou právě kompaktností je umocněn úchytovým mechanismem v podobě karabiny, díky níž lze Sphere zavěsit na batoh, pásek či třeba kolo.
Sphere SP-1 disponuje i přes svou velikost všemi funkcemi typickými pro řadu Bluetooth reproduktorů LAMAX. Kromě Bluetooth a zvukového audio vstupu, tak umožňuje poslech FM rádia, přehrávání hudby z vložené Micro SD karty a navrch přidává i možnost připojení sluchátek, jelikož ho lze díky velikosti pohodlně používat jako přehrávač hudby ve formátu mp3. Po připojení k mobilnímu telefonu lze díky integrovanému mikrofonu využívat Sphere SP-1 jako handsfree a plynule přecházet mezi poslechem hudby a telefonním hovorem aniž by bylo potřeba vytáhnout telefon z kapsy či batohu.

Bluetooth a Handsfree - přehrávejte hudbu bezdrátově i na velkou vzdálenost, nebo využijte reproduktor na vyřizování hovorů s volnýma rukama.
FM rádio s digitálním tunerem - reproduktor automaticky naladí všechny dostupné stanice, mezi nimiž můžete libovolně přepínat. Nalezené stanice se uloží do paměti reproduktoru.
Integrovaný MP3 přehrávač - stačí vložit Micro SD kartu s nahranou hudbou a reproduktor se změní na samostatný MP3 přehrávač.
Připojení sluchátek - připojením sluchátek k reproduktoru jej využijete na soukromý poslech například při cestování.
Ovládání přímo na reproduktoru - kvůli změně hlasitosti, přepnutí písně nebo přijetí hovoru nemusíte sahat po telefonu nebo tabletu. Všechny základní funkce můžete pohodlně ovládat přímo na reproduktoru.
Paměť n
  • Značka

    LAMAX

  • Rozměry

    70 x 70 x 40 mm, hmotnost 100 g.

  • 7. 7. 2020, 18:02

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GIORGIO ARMANI SI INTENSE edp 100 ml

Kategorie