Zobrazit přihlášovací formulář

Tmavě šedá kancelářská židle, nosnost 110 kg

Administrace

Tmavě šedá kancelářská židle, nosnost 110 kg

5 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 129 Kč
... nastavte výšku a úhel této židle tak, abyste mohli celý den pohodlně pracovat – síťovaná opěrka umožňuje cirkulaci vzduchu, takže se nebudete potit, ani když budete právě zavalení prací. Ručíme za to, že vám vydrží sloužit po celé roky. Nastavitelné,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tmavě šedá kancelářská židle, nosnost 110 kg

5 099 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nastavte výšku a úhel této židle tak, abyste mohli celý den pohodlně pracovat – síťovaná opěrka umožňuje cirkulaci vzduchu, takže se nebudete potit, ani když budete právě zavalení prací. Ručíme za to, že vám vydrží sloužit po celé roky. Nastavitelné, v jednotlivých pozicích lze zablokovat; pro větší stabilitu v různých polohách sezení. Bezpečnostní kolečka jsou opatřena brzdou citlivou na tlak, díky které zůstane židle na svém místě, když si stoupnete. A jakmile si sednete, zase se automaticky uvolní. Díky nastavitelné výšce židle můžete sedět pohodlně. Podpora bederní páteře poskytne vašim zádům oporu a uvolnění tlaku. Síťovaný materiál, ze kterého je vyrobená opěrka, umožňuje proudění vzduchu i k vašim zádům během dlouhého sezení. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..................................................

Užitečné informace:
Tato židle byla navržena pro použití v kanceláři a splňuje požadavky na odolnost a stabilitu dle následujících norem: EN 1335 a ANSI/BIFMA x5.1.
..................................................

Návod na údržbu:
Nesnímatelný potah. Menší skvrny lze odstranit čisticím přípravkem na textil nebo houbičkou namočenou ve vodě či v jemném mýdlovém roztoku. Rám: Otírejte jemným mýdlovým roztokem. Osušte čistou textilií.
..................................................

▆ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ▆
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Testováno pro: 110 kg. Šířka: 62 cm. Hloubka: 60 cm. Min. výška: 129 cm. Max. výška: 140 cm. Šířka sedáku: 53 cm. Hloubka sedáku: 47 cm. Min. výška sedáku: 46 cm. Max. výška sedáku: 57 cm. Váha balíku 25 kg.

  • 15. 6. 2023, 8:39

  • Zobrazení

    617

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MODRÁ otočná židle / i jiné barvy

Kategorie