Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchyňka elektronická Tefal Studio 360° XL Bubble

Administrace

Kuchyňka elektronická Tefal Studio 360° XL Bubble

2 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Elektronická kuchyňka Tefal Studio 360° XL od francouzského výrobce Smoby je nejnovější kuchyňka, vhodná pro všechny děti již od 3 let. Nadčasový francouzský design v tyrkysovo-žlutém provedení si oblíbí všichni malí kuchaři a výborně se zabaví s bohatou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchyňka elektronická Tefal Studio 360° XL Bubble

2 499 Kč
  • Popis zboží
Elektronická kuchyňka Tefal Studio 360° XL od francouzského výrobce Smoby je nejnovější kuchyňka, vhodná pro všechny děti již od 3 let. Nadčasový francouzský design v tyrkysovo-žlutém provedení si oblíbí všichni malí kuchaři a výborně se zabaví s bohatou sadou doplňků. Velkou radost jim udělá magický hrnec s bubláním, pánev na otáčení palačinek a originální těstoviny, které reagují na teplo.

Šikovní šéfkuchaři se zabaví i s pečicí troubou, ledničkou, přístrojem na sodu a sporákem s varnou deskou, na níž si mohou na pánvi připravit chutnou palačinku a v magickém hrnci hlídat bublající vodu. Kuchyňka ve tvaru písmene L nabízí dostatek místa pro hru více dětí, kamarádů a sourozenců. Stěny jsou ze zadní strany vyzdobené kuchyňskými motivy, které udělají hru dětí ještě realističtější a navodí tu správnou atmosféru. Prostorná kuchyňka s množstvím úložného prostoru a jídelním koutem s moderním vzorem zabaví děti na dlouhé roky.

Bohaté příslušenství obsahuje až 34 doplňků, kde malí kuchaři najdou i těstoviny, které při teplotě nad 18 stupňů získají krásnou žlutou barvu jako při skutečném vaření. Děti si při přípravě oběda mohou opékat rybičku, steak nebo si vyzkoušet své dovednosti s pánví na otáčení palačinek. Ve výbavě se nacházejí i lžičky, nožíky, vidličky, talířky, kelímky, šálky, různé náplně do kávovaru, krabice s těstovinami, mlékem, slánka, pepřenka, napichovací vidlička, nůž na krájení a praktická naběračka.

Všechny detaily kuchyňky jsou pečlivě přizpůsobené dětským ručkám, které si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Při hře si rozvíjejí komunikační schopnosti, a hrou napodobují dospělé. Zároveň si zlepšují i koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, na co slouží jednotlivé kuchyňské n
  • Značka

    SMOBY

  • Rozměry

    Barva: xl modrá

  • 16. 11. 2019, 19:36

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie