Zobrazit přihlášovací formulář

Interaktivní hra Clever Cubes Smart Smoby

Administrace

Interaktivní hra Clever Cubes Smart Smoby

975 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Interaktivní hra s kostkami Clever Cubes z edice Smart od renomované francouzské společnosti Smoby přinese dítěti od 24 měsíců hodně radosti a zábavy. Inteligentní hra s kostkami využívá elektronický snímací senzor ve tvaru pera, se kterým učí dítě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Interaktivní hra Clever Cubes Smart Smoby

975 Kč
  • Popis zboží
Interaktivní hra s kostkami Clever Cubes z edice Smart od renomované francouzské společnosti Smoby přinese dítěti od 24 měsíců hodně radosti a zábavy. Inteligentní hra s kostkami využívá elektronický snímací senzor ve tvaru pera, se kterým učí dítě správně rozpoznávat barvy a čísla. Balení obsahuje 9 různobarevných kostek, které jsou označeny čísly a obrázky. Hra se zvukovými efekty nabízí 3 herní varianty, se kterými si budou děti rozvíjet kognitivní a motorické dovednosti.

Herní varianty:
rozpoznávání barev – děti se učí správně rozlišovat jednotlivé barvy
rozpoznávání čísel – dítě se učí jednotlivé číslice, trénuje si paměť a koncentraci
volný režim – dítě si hraje volně s kostkami, může si z nich složit věž
Inteligentní hračka díky dotykovému senzoru rozeznává reakce dítěte a dává zpětnou vazbu podle toho, zda je reakce správná nebo ne. Děti si zábavnou formou cvičí logické myšlení, koncentraci a zároveň i motorické dovednosti. S touto multifunkční hračkou se zabaví i několik dětí, vydrží jim dlouhá léta. Je vyhotovena z kvalitního a odolného plastu, který je příjemný na dotek. Hra s kostkami se jednoduše přenáší, rodiče ji mohou vzít dítěti i na návštěvy. Napájí se na baterie 3xAAA, které nejsou součástí balení.

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, které se vyznačují svou kvalitou a odolností, neboť jsou vyráběny podle norem evropských standardů. Dětské hračky jsou nejen kvalitní, ale vyznačují se také atraktivním a moderním francouzským designem, který si oblíbily děti po celém světě. Interaktivní hračka se svými funkcemi je nadčasová a stylová elektronická hračka, která všestranně rozvíjí chlapce a dívky.
  • 17. 10. 2019, 17:58

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie