Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postel, masivní buk, zábradlí, 70x160 cm

Administrace

Dětská postel, masivní buk, zábradlí, 70x160 cm

1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 159 Kč
... tato dětská postel je z masivního dřeva, což je odolný a krásný přírodní materiál. Je ve střídmém designu, dobře ladí s ostatním zařízením dětského pokojíčku. Snadno smontovatelná. Pohodlná a bezpečná. Prostě ideální první postel pro holčičku či…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postel, masivní buk, zábradlí, 70x160 cm

1 199 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... tato dětská postel je z masivního dřeva, což je odolný a krásný přírodní materiál. Je ve střídmém designu, dobře ladí s ostatním zařízením dětského pokojíčku. Snadno smontovatelná. Pohodlná a bezpečná. Prostě ideální první postel pro holčičku či chlapce od cca 3 let. Laťkový rošt postele umožňuje dobrou cirkulaci vzduchu. Bezpečnostní zábrana zabraňuje vypadnutí Vašeho dítěte z postele. Lamelový rošt je zahrnut v ceně. Maximální zatížení označuje statickou hmotnost, tedy takovou, jakou postel snese, když na ní sedíte nebo ležíte. Postel se prodává včetně dětské zábrany 7×90 cm. Matrace a ložní prádlo se prodávají samostatně (lze zaslat zároveň s postelí, více informací na dotaz). NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
................................................................

Materiál:
Postel: masivní buk. Výplň postele: dřevovláknitá deska, akrylová barva, papírová fólie, lamelový rošt, buková dýha, březová dýha, povrchová úprava z adhezivní pryskyřice.
Lem: 100% polyester.
................................................................
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 165 cm. Šířka: 77 cm. Výška pelesti: 36 cm. Výška čela postele: 56 cm. Volná výška pod nábytkem: 22 cm. Max. nosnost: 100 kg. Délka matrace: 160 cm. Šířka matrace: 70 cm.

  • 8. 9. 2021, 21:27

  • Zobrazení

    239

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské bílé unisex křeslo, motiv dinosaurus

Kategorie