Zobrazit přihlášovací formulář

KRÁSNÝ NOVÝ KŘIŠŤÁLOVÝ MALÝ MODRÝ ANDĚL

Administrace

KRÁSNÝ NOVÝ KŘIŠŤÁLOVÝ MALÝ MODRÝ ANDĚL

189 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
Krásný a kvalitní Křišťálový Anděl - modrý - malý, který láme světlo do úžasně pestré duhy. Dárek pro každou příležitost. Můžete si být jisti jejich kvalitou, protože produkty Star Crystal patří mezi nejlepší na trhu. Andělé - kdo jsou a proč nám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRÁSNÝ NOVÝ KŘIŠŤÁLOVÝ MALÝ MODRÝ ANDĚL

189 Kč
Koupit
Krásný a kvalitní Křišťálový Anděl - modrý - malý, který láme světlo do úžasně pestré duhy. Dárek pro každou příležitost.

Můžete si být jisti jejich kvalitou, protože produkty Star Crystal patří mezi nejlepší na trhu.

Andělé - kdo jsou a proč nám pomáhají
Andělé jsou inteligentní božské bytosti světla, jejichž nejvyšším cílem je chránit a pomáhat všem bytostem zde na Zemi. Chrání naše kroky a to i kroky těch, kdož tvrdí, že v jejich existenci nevěří. Určitě si každý z nás vybaví chvíle ve svém životě, kdy nechybělo mnoho a jeho život či život blízkého člověka mohl předčasně vyhasnout. Ale nestalo se to, souhrou okolností - jakoby zázrakem, se situace vyvinula tak, že došel k minimální újmě. I takto vypadá práce andělů. Mnozí z nás již pocítili jejich láskyplnou pomoc v těžkých chvílích, i když to mohou přisuzovat "náhodě". Když nás události života svírají a my i přes svoje snahy nedokážeme situaci změnit, přestáváme věřit a utápíme se ve svém smutku a beznaději, právě v těchto chvílích se můžeme obrátit na milostivou pomoc našich celoživotních ochránců - andělů. Nikdo z nás nevidí do všech konců, každá situace, na první pohled neřešitelná, má svůj účel i své řešení, ačkoli my to přes závoj smutku a bolesti nedokážeme vnímat.
  • Značka

    DOVOZ

  • Rozměry

    Výška 7cm.

  • 24. 4. 2024, 18:54

  • Zobrazení

    1 040

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NOVÁ SOŠKA SLON- AMULET- TALISMAN- TYRKYS
JÓGA LADY SOŠKA - BRONZOVÁ & ČERNÁ-24CM
JOGA LADY SOŠKA - BRONZOVÁ & STŘÍBRNÁ- 24cm
JÓGA LADY SOŠKA - BRONZOVÁ & TYRKYSOVÁ-24CM
JOGA LADY SOŠKA - ZLATÁ & STŘÍBRNÁ- 24cm
JOGA LADY SOŠKA - BORDÓ & STŘÍBRNÁ- 24cm

Kategorie