Zobrazit přihlášovací formulář

Tea2O Vinná réva & Withania 20x2,5g

Administrace

Tea2O Vinná réva & Withania 20x2,5g

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Šálek tohoto čaje má světlou až medovou barvu, charakteristický je svěží vůní, zamilujete si jej pro plnou, sladkou chuť. Složení: Jablko plod, šípek plod, vinná réva list 12 %, přírodní aroma, citronová tráva list, kyselina: kyselina citronová, vinná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tea2O Vinná réva & Withania 20x2,5g

79 Kč
  • Popis zboží
Šálek tohoto čaje má světlou až medovou barvu, charakteristický je svěží vůní, zamilujete si jej pro plnou, sladkou chuť.

Složení: Jablko plod, šípek plod, vinná réva list 12 %, přírodní aroma, citronová tráva list, kyselina: kyselina citronová, vinná réva plod - extrakt 1%, withania kořen 1%.

Příprava: Sáček vložte do šálku a zalijte 250 ml vroucí vody. Nechte vyluhovat cca 6-8 minut.

Skladování: Skladujte v suchu mimo dosah slunečního záření.

Výrobce: BIOGENA CB, spol.s.r.o., U Pily 702, 370 01 České Budějovice, Česká republika

Země původu: Česká republika

Trvanlivost: Spotřebujte do 24 měsíců od data výroby. Datum je uvedeno na obalu.

Co jste možná nevěděli: Hrozny vinné révy jsou bohaté na vitamin C, vitaminy skupiny B, ve slupkách je vláknina a flavonoidní látky s antioxidačními účinky. Zrníčka obsahují nutričně ceněný hroznový olej, s obsahem některých významných nenasycených mastných kyselin. Listy révy, zejména červených odrůd, obsahují třísloviny a flavonoidní látky – antokyanová barviva.Withanie je bylina, pochází z Indie, kde pěstuje v sušších oblastech pro své kořeny. Ty obsahují mnoho aktivních látek, mimo jiné glykowithanolidy se silnými antoxidačními účinky, steroidní alkaloidy, železo. Nazývá se také indický ženšen a je to tradiční rostlina Ayurvédské medicíny. Vyznačuje se též uklidňujícími účinky.
  • 14. 1. 2022, 20:42

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    0

Kategorie