Zobrazit přihlášovací formulář

Ergonomický polštář pro všechny polohy, 50x60 cm

Administrace

Ergonomický polštář pro všechny polohy, 50x60 cm

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... tento ergonomický polštář je tvarovaný tak, že poskytuje pohodlí a oporu, ať už na něm spíte jakkoli. Chytrý záhyb usnadňuje složení pro větší výšku a podporu. Kartáčovaná látka a plyšová výplň nabízí lehký, hebký a útulný pocit. Díky svému designu je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ergonomický polštář pro všechny polohy, 50x60 cm

299 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... tento ergonomický polštář je tvarovaný tak, že poskytuje pohodlí a oporu, ať už na něm spíte jakkoli. Chytrý záhyb usnadňuje složení pro větší výšku a podporu. Kartáčovaná látka a plyšová výplň nabízí lehký, hebký a útulný pocit. Díky svému designu je tento ergonomický polštář vhodný pro všechny polohy spánku a nabízí pohodlný spánek způsobem, jakému dáváte přednost. Chytrý záhyb umožňuje složit polštář a vytvořit tak extra výšku a oporu pro krk, což je skvělé pro ty, kdo spí na boku. Díky měkkému povlaku z mikrovláken na vnější straně a vzdušné výplni uvnitř je jako nadýchaný obláček. Snadná péče, protože celý polštář lze prát v pračce a výplň rychle schne. Polštář lze prát v pračce při teplotě 60 °C, která hubí roztoče. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..................................................

Návod na údržbu:
Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Nežehlit. Nečistit chemicky.
..................................................

Materiál:
100 % polyester (100% recyklovaný)
..................................................
Chytré funkce & Lepší pohodlí při spánku díky ergonomickým polštářům ! Pohodlí během spánku je naprosto nezbytné, abyste mohli naplno prožít čas, kdy jste vzhůru. Věříme v sílu spánku. A pokud od správného polštáře dostanou potřebnou oporu také Vaše hlava a krk, odpočinete si ještě mnohem lépe. Ale každý člověk spí jinak. Někteří spí na zádech, jiní na boku a další změní pozici několikrát za noc. Proto mají naše ergonomické polštáře různé tvary a velikosti, abyste mohli spát sladce !
..................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka: 50 cm. Šířka: 60 cm. Váha výplně: 410 g. Celková váha: 485 g.

  • 28. 6. 2023, 20:00

  • Zobrazení

    845

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie