Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Ramsesova pyramida 3843 - stolní hra

Administrace

Lego Ramsesova pyramida 3843 - stolní hra

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Originál společenská hra LEGO. Kompletní, včetně originál návodu a krabice. Šetrně používaná, velmi pěkný, zánovní stav. Pouze krabice drobné povrchové šrámy. Vhodné i jako dárek. Uvedená vhodnost 7+. OBSAH HRY: Mumie krále Ramsese se chystá dobýt…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Ramsesova pyramida 3843 - stolní hra

300 Kč
  • Popis zboží
Originál společenská hra LEGO. Kompletní, včetně originál návodu a krabice. Šetrně používaná, velmi pěkný, zánovní stav. Pouze krabice drobné povrchové šrámy. Vhodné i jako dárek. Uvedená vhodnost 7+.
OBSAH HRY:
Mumie krále Ramsese se chystá dobýt Egypt se svou armádou mumií! Rozlušti kód krystalových stupňů a vyšplhej na vrchol pyramidy. Tam musíš přemoci mumii krále a zmocnit se jeho koruny a pokladu, který je ukrytý uvnitř. Rodinná hra založená na paměti, dovednostech a důvtipu. Bojujte proti sobě navzájem nebo se spojte a společně přemozte mumii krále!
Tato hra byla vytvořena ve spolupráci se světově nejznámějším autorem her Reinerem Kniziou, který získal desítky ocenění.
LEGO Ramsesova pyramida poskytne dvojnásobek zábavy, než ostatní hry. Jedná se totiž o produkt 2 v 1. Zároveň jde o hru pro 2 až 4 hráče od 8 let a rovněž jde o stavebnici, se kterou si mohou děti samostatně pohrát.
Dílky jsou samozřejmě kompatibilní s ostatními stavebnicemi LEGO.
  • 6. 12. 2019, 2:19

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie