Zobrazit přihlášovací formulář

Baba Jaga - hra Albi

Administrace

Baba Jaga - hra Albi

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 71 Kč
Nabízím pouze jednou hranou stolní hru, koupila jsem ji pozdě, je vhodná pro menší děti (cca 4 roky). V super stavu. Možnost zaslání přes Zásilkovnu za 67 Kč. Popis od výrobce: Poté, co jste se vyvlékli z křivých pařátů Baby Jagy a podařilo se vám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Baba Jaga - hra Albi

240 Kč
  • Popis zboží
Nabízím pouze jednou hranou stolní hru, koupila jsem ji pozdě, je vhodná pro menší děti (cca 4 roky). V super stavu. Možnost zaslání přes Zásilkovnu za 67 Kč.

Popis od výrobce:
Poté, co jste se vyvlékli z křivých pařátů Baby Jagy a podařilo se vám utéct z její chalupy, vydala se vás čarodějnice pronásledovat ve svém létajícím kotli! Krouží nad lesem a snaží se vás vypátrat. Abyste unikli, musíte v tajemném lese najít tři přísady ke spuštění kouzla, které Babu Jagu setřese z oblohy. Pospěšte si, Baba Jaga už větří vaši stopu! Hra na paměť a postřeh pro celou rodinu, kde všichni hrají zároveň.

Ve chvíli, kdy se jeden s hráčů snaží najít na žetonech lesa přísady na seslání kouzla, ostatní hráči mu posouváním figurky Baby Jagy určují čas, který na hledání přísad má. Rozhoduje paměť a rychlost! Kdo jako první sešle tři kouzla vyhrává hru.
  • 5. 11. 2021, 12:56

  • Zobrazení

    175

  • Oblíbené

    0

Kategorie