Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze: chrastítko, láhev, kousátko

Administrace

Lamaze: chrastítko, láhev, kousátko

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Chrastítko Zajíček Láhev na pití Emilka Kousátko Lvíček -prodaný! Kousátko Hroch Tato okouzlující zaječice Bella potěší ty nejmenší. Je navržena tak, aby se dobře držela v malé ručce. Chrastítko je vybavené různými texturami a kontrastními…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze: chrastítko, láhev, kousátko

119 Kč
  • Popis zboží
Chrastítko Zajíček
Láhev na pití Emilka
Kousátko Lvíček -prodaný!
Kousátko Hroch

Tato okouzlující zaječice Bella potěší ty nejmenší. Je navržena tak, aby se dobře držela v malé ručce. Chrastítko je vybavené různými texturami a kontrastními barvami, aby zaujalo Vaše miminko. Po protřepání se barevné kuličky koulí sem a tam, vyvolávají tak chrastivý zvuk. Na zaječici je zavěšené zrcátko oválného tvaru.


Hrnek s vnitřní izolační stěnou udrží nápoj déle chladný. Speciální nepropustný ventil víčka zabrání vytékání tekutiny. Plast neobsahuje zdraví škodlivé ftaláty.
Víčko lehce dotáhněte na doraz. Nepřetahujte, aby nedošlo k jeho prasknutí.
270ml
Návod na čistění: Před prvním použitím umyjte v horní zásuvce myčky nebo omyjte teplou vodou s jemným saponátem a vypláchněte. Nepoužívejte ostré předměty, kartáče na lahve a houbičky s drsným povrchem.

Lamaze Kousátko lvíček -Prodaný!
Měkké a lehké, snadno uchopitelné chrastítko s kousátkem. Kousátko se strukturovaným povrchem velmi jemně masíruje dětské dásně a napomáhá při prořezávání prvních zoubků. Charakteristický tvar očí lvíčka upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Střapce na hlavičce rozvíjí jemnou motoriku.

Lamaze Kousátko hrošík 
Měkké a lehké, snadno uchopitelné chrastítko s kousátkem. Kousátko se strukturovaným povrchem velmi jemně masíruje dětské dásně a napomáhá při prořezávání prvních zoubků. Charakteristický tvar očí hrošíka upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Ouška na hlavičce rozvíjí jemnou motoriku. U všech hraček Lamaze, které se mohou dostat do úst není použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na to, pro jakou věkovou kategorii jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71 a ASTM F963 Čištění: Ruční pran
  • Značka

    LAMAZE

  • Rozměry

    Kus 119,-

  • 28. 7. 2021, 21:51

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    0

Kategorie