Zobrazit přihlášovací formulář

Dívčí kožené boty Protetika vel. 29 NOVÉ !!

Administrace

Dívčí kožené boty Protetika vel. 29 NOVÉ !!

599 Kč 1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 59 Kč
DĚTSKÉ KOŽENÉ BOTY VHODNÉ K CELOROČNÍMU NOŠENÍ. Nová modelová řada barefoot, která je střihem a hlavně pak tvarem špičky hodně podobná staršímu modelu Filii. Podešev je dostatečně flexibilní, ale uvnitř boty je tvrdá napínací papírová stélka. Po jejím…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dívčí kožené boty Protetika vel. 29 NOVÉ !!

599 Kč
  • Popis zboží
DĚTSKÉ KOŽENÉ BOTY VHODNÉ K CELOROČNÍMU NOŠENÍ.

Nová modelová řada barefoot, která je střihem a hlavně pak tvarem špičky hodně podobná staršímu modelu Filii. Podešev je dostatečně flexibilní, ale uvnitř boty je tvrdá napínací papírová stélka. Po jejím rozmačkání je obuv mnohem měkčí.

Barva - šedá s detailem v růžové.

Materiál - velurová (broušená) KŮŽE.

Boty jsou na 2 suché zipy, takže je jde hodně rozevřít a obouvání bude díky tomu snadnější a taky rychlejší. Přední část je zvýšená a gumová špice je odolná proti okopání. Obuv je ke kotníku a je zateplena fleecem, takže jsou boty ideální na přechod podzim/zima a poté opět zima/jaro. Tyto boty mají dvoje stélky, které jsou kožené- jedny jsou zcela rovné a druhé mají mírnou podporu klenby, tak je na zákazníkovi, které si k nošení zvolí. Botky jsou lehké a pohodlné.

Velikost od výrobce uvedená 29 a vnitřní rozměr námi změřený je 18,8 cm a šířka je pak 7,4 cm. Model se vyrábí ve vel. 27-32, další velikosti najdete vždy ve fotoalbu k dané velikosti a tam je také nutné boty najít a kliknout se jako zájemce.

Botky jsou NOVÉ, doklad je samozřejmostí. Je možné měnit i vracet. Botatex
  • 17. 3. 2020, 15:44

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    1

Kategorie