Zobrazit přihlášovací formulář

ČESNEK

Administrace

ČESNEK

162 Kč 312 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
NOVÁ, NEČTENÁ. Hromada úžasných receptů i povídání. PC: 312,-kč OSOBNÍ ODBĚR V PRAZE, POŠTA NEBO ZÁSILKOVNA5 59,-kč. Popis z netu: Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČESNEK

162 Kč
Koupit
NOVÁ, NEČTENÁ. Hromada úžasných receptů i povídání. PC: 312,-kč
OSOBNÍ ODBĚR V PRAZE, POŠTA NEBO ZÁSILKOVNA5 59,-kč.

Popis z netu:
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže.

Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience.
  • 14. 11. 2023, 5:37

  • Zobrazení

    173

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie