Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek golfové hole Maclaren Techno XT, Champagne

Administrace

Kočárek golfové hole Maclaren Techno XT, Champagne

3 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Golfové hole Maclaren Techno XT získaly velkou oblibu mezi mnoha rodiči. Jsou totiž velice lehké a přitom spolehlivé. Jsou ideálním pomocníkem na dlouhé procházky s dítětem. Každá maminka ocení, když s sebou již nemusí vláčet velký a těžký sportovní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 5. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek golfové hole Maclaren Techno XT, Champagne

3 000 Kč
  • Popis zboží
Golfové hole Maclaren Techno XT získaly velkou oblibu mezi mnoha rodiči. Jsou totiž velice lehké a přitom spolehlivé. Jsou ideálním pomocníkem na dlouhé procházky s dítětem. Každá maminka ocení, když s sebou již nemusí vláčet velký a těžký sportovní kočárek. Golfky Techno XT jsou vhodné i pro nejmenší děti.
Maximální nosnost kočárku je 25 kg.
Kočárek Techno XT se jednoduše skládá.
Speciální úchytky pro přenášení na konstrukci kočárku.
Techno XT složíte během 5 sekund jednou rukou.
Kočárek se skládá podobně jako deštník.
Golfové hole Maclaren jezdí na lehkých umělohmotných kolečkách, která jsou ideální pro jízdu po chodníku, po silnici i po cestičkách v parku.
S kočárkem Techno XT se snadno manipuluje, protože přední kolečka jsou otočná o 360° s možností aretace. Kola mají speciální dvojité odpružení. Pětibodové pásy pro bezpečnou jízdu. Ramenní pásy jsou výškově nastavitelné. Pohodlí zajišťuje také měkký polštářek pod hlavu a polstrování kolem ramen. Speciální větrání na bocích stříšky. Výškově nastavitelné rukojeti. Na zadních kolečkách najdou rodiče brzdy. Reflexními proužky, které zajišťují vyšší viditelnost. Sklon opěrky můžete nastavit do čtyř úhlů až do lehu. Nastavitelná je i opěrka nohou. Potah sedačky můžete kdykoliv vyprat. Kvalitní nepromokavá stříška s kšiltem a s UV ochranou. Stříšku lze také posunout více dopředu. Na zadní straně boudičky najdete prostornou kapsu a další elastické kapsy určené například pro pláštěnku. Nákupní koš určený k zavěšení na spodní část konstrukce kočárku Pláštěnka a košík v ceně golfek.
Váha kočárku: 6,8 kg, maximální nosnost kočárku:25kg,rozměry kočárku: 110×49×62 cm,.
Kočárek je po jednom dítěti, má běžné znàmky užívání, viz foto. Osobní odběr v Ostravě centru, Praha 10.
  • 9. 1. 2022, 1:05

  • Zobrazení

    472

  • Oblíbené

    1

Kategorie