Zobrazit přihlášovací formulář

Smoby 810500 Domeček Neo Jura Lodge

Administrace

Smoby 810500 Domeček Neo Jura Lodge

4 500 Kč 5 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Domeček pro děti SMOBY s tradičním designem Jura Lodge je vybaven dvěma okny s okenicemi. Na zadní stěně domečku pro děti se nachází další okénko a poloviční dveře s poštovní schránkou. Dětský domeček je proveden v barevné kombinaci svěží bílé, zelené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Smoby 810500 Domeček Neo Jura Lodge

4 500 Kč
  • Popis zboží
Domeček pro děti SMOBY s tradičním designem Jura Lodge je vybaven dvěma okny s okenicemi. Na zadní stěně domečku pro děti se nachází další okénko a poloviční dveře s poštovní schránkou.

Dětský domeček je proveden v barevné kombinaci svěží bílé, zelené, červené a šedé barvy. Tento krásný produkt výrobce SMOBY je francouzský výrobek, vyrobený s francouzskou precizností a dokonalostí. Dveře domku se dají uzamknout s dětským klíčkem.

Dětský domeček SMOBY má jedinečný design, který si získá přízeň každého dítěte na první pohled. Má pevné a stabilní dvojité plastové stěny, které odolávají i silnému větru a vlivům počasí. Povrch domečku je zdobený pěkným reliéfem cihel a plotu, a nad dveřmi u vchodu je imitace ptačí budky. Kvalitní a bezpečný plast

Domeček je v základu a lze rozšířit o plné dveře, komín, letní kuchyňka , okap s nádrží, piknikový stolek s lavicemi, zahrádku k domečku a elektronický zvonek. Lze dokoupit.

Věkové doporučení: od 2 let Rozměry: 132 x 124 x 117cm
Díky své výšce 132 cm vhodný i pro vyšší děti.
Záruka: 24 měsíců
Vyrobeno v EU
  • 10. 10. 2022, 21:16

  • Zobrazení

    553

  • Oblíbené

    0

Kategorie