Zobrazit přihlášovací formulář

EPSON LCD PROJECTOR

Administrace

EPSON LCD PROJECTOR

8 400 Kč 26 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 140 Kč
Prakticky nový, 3x použitý LCD PROJEKTOR EPSON. Výtečný jak na promítání do zaměstnání, tak na domácí kino promítané přes celou zeď nebo na plátno. PC 26 TIS. Kč. Vše plně funkční. V originálním balení s taškou a příslušenstvím. Projektor EPSON EB…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EPSON LCD PROJECTOR

8 400 Kč
  • Popis zboží
Prakticky nový, 3x použitý LCD PROJEKTOR EPSON. Výtečný jak na promítání do zaměstnání, tak na domácí kino promítané přes celou zeď nebo na plátno. PC 26 TIS. Kč. Vše plně funkční. V originálním balení s taškou a příslušenstvím.

Projektor EPSON EB-1771W přináší excelentní poměr mezi cenou, výkonem i nízkou hmotnost, a s tím spojenou snadnou přenositelnost. Díky řadě funkcí navržených tak, aby byl proces instalace snadný a rychlý, působí vaše prezentace vždy uhlazeně a profesionálně. Projektor podporuje rychlé spuštění i vypnutí a automatickou vertikální i manuální horizontální korekci lichoběžníkového zkreslení, čímž lze vyrovnávat deformace a také doladit rozostřený obraz.

S kompaktním designem a s volitelným WiFi připojením nebyla prezentace na cestách nikdy snazší. Kromě bezdrátového připojení notebooku je kompatibilní s aplikací do chytrých telefonů Epson iProjection. Díky tomu můžete do projektoru přenášet dokumenty ve formátech Word, Excel, PowerPoint, Keynote a PDF. Jedná se o skvělý nástroj, který vám pomůže obohatit mobilní prezentace.

Protože váží pouze 1,7 kg, je tento projektor ideální volbou pro každého, kdo cestuje za účelem různých jednání. Technologie Epson 3LCD kombinuje vysoký světelný výkon 3000 lumenů bílého i barevného světla a přináší přirozené barvy. Ke skvělé viditelnosti pomáhá špičková lampa se skvělou životností dosahující až 4000 hodin. Připojení obrazového signálu je možné přes standardní D-Sub, kompozitním kabelem i digitálním HDMI. Pro prezentaci bez potřeby počítače je dostupný hostitelský USB port i USB port pro ovládání.
  • 18. 11. 2020, 0:44

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie