Zobrazit přihlášovací formulář

Mindok smart IQ Puzzle Lidské tělo POKER sada

Administrace

Mindok smart IQ Puzzle Lidské tělo POKER sada

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Elektrická násobilka je hra určená dětem od 7 let a obsahuje všech 200 příkladů malé i velké násobilky na 10 výměnných listech. Úkolem je propojit vodivým drátem zadání příkladu se správným výsledkem.PC 249 Kč nyní 149 Kč.-PRODANÁ!!!! * Mysli a spojuj –…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mindok smart IQ Puzzle Lidské tělo POKER sada

99 Kč
  • Popis zboží
Elektrická násobilka je hra určená dětem od 7 let a obsahuje všech 200 příkladů malé i velké násobilky na 10 výměnných listech. Úkolem je propojit vodivým drátem zadání příkladu se správným výsledkem.PC 249 Kč nyní 149 Kč.-PRODANÁ!!!!
*
Mysli a spojuj – Lidské tělo je zábavná vzdělávací hra založená na znalostech anatomie lidského těla. Hráči se snaží vytvářet řetězce příbuzných karet. Procvičí tak své znalosti, logické uvažování a jistě se dozví i spoustu novým informací o lidském těle....Je ucho tvořené z buněk? Nachází se deltový sval v oblasti krku a je čelist orgán? Vyzkoušejte si své znalosti anatomie!Ve hře Mysli a spojuj - Lidské tělo hráči přiřazují k obrázkovým kartám lidského těla správné karty jejich charakteristik...bez vad...Pc 249 Kč nyní 189 Kč.
*
MINDOK Smart IQ Puzzle Pro...Otestujte a posilte své IQ s touto skvělou cestovní hrou! Nová hra IQ Puzzle Pro z řady Smart Games obsahuje 120 rébusů ve třech herních módech, ve 2D i 3D. Horní část krabičky obsahuje jednu herní desku pro 2D rébusy a speciální desku pro 3D rébusy - pyramidu. Spodní část krabičky přináší další tvar desky pro 2D rébusy. A to vše v malé kompaktní krabičce, ideální na cesty!PC 249 Kč nyní 189 Kč.
*
Poker sada Texas Holder
Značka: XXX Lutz
Balení obsahuje: plechový obal, balíček karet, 4 balíčky žetonů různé barvy + návod
PC 249 Kč nyní 99 Kč
*
Cena celkem 490 Kč.
  • 11. 3. 2021, 20:32

  • Zobrazení

    227

  • Oblíbené

    0

Kategorie