Zobrazit přihlášovací formulář

Letní série 2020: Tropický ráj u Vás doma !

Administrace

Letní série 2020: Tropický ráj u Vás doma !

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 79 Kč
... dopřejte Vašemu bydleníčku trochu letní svěžesti. Naše nové, velmi zdařilé potahy na polštáře evokují okouzlující letní atmosféru. Například jeden z nabízených povlaků na polštář zdobí nádherný vzor tropických ptáků. Jiný povlak má zase abstraktní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní série 2020: Tropický ráj u Vás doma !

Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... dopřejte Vašemu bydleníčku trochu letní svěžesti. Naše nové, velmi zdařilé potahy na polštáře evokují okouzlující letní atmosféru. Například jeden z nabízených povlaků na polštář zdobí nádherný vzor tropických ptáků. Jiný povlak má zase abstraktní vzory v černé a bílé. Oba představují cenově dostupnou variantu proměny Vašeho bytu v souladu s nejnovějšími trendy. A také vám zajistí krásný a pohodlný interiér.

.......................................

Neváhejte využít časově limitované série výrobků (je v prodeji pouze několik týdnů v roce).

.......................................

Máte ikonický obchodní dům Ikea daleko, případně nemáte si zboží jak převézt ? Pokud Vám stejně jako miliónům dalších po celém světě "učaroval" tento styl, ale máte tento řetězec "z ruky", napište ! Lze si vybrat rovnou konkrétní položku v mých albech, případně možno prohlížet zboží přímo na webu ikea. cz. Vždy, prosím, upřesněte číslo artiklu, případně název či foto položky a obratem Vám zašlu nezávaznou kalkulaci, včetně poštovného / dopravného. Spolupracuji již řadu let s více přepravci, každý je v něčem jinak "výhodný", vše záleží na typu zboží. Dopravné je tedy individuální u každé zásilky, ovšem snažím se vždy najít nejlevnější variantu. Rozměrově menší balíky (a do váhy 4,99 kg s obalem) je možné zaslat přes Zásilkovnu. Nakoupím Vám, pečlivě zabalím a obratem předám přepravci vše, co je možné zaslat.

.......................................

Nákupy i rozesílání provádím denně, takže je zboží u Vás skutečně RYCHLE (24-48 hod. od objednávky). V případě dalších dotazů mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz
.......................................
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    M

  • 30. 7. 2020, 7:54

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÝ zajímavý kovový stůl / stolek
Umělá květina - tráva, výška 20 cm
BÍLÁ DEKORATIVNÍ KONEV, objem 2 L

Kategorie