Zobrazit přihlášovací formulář

Realistické miminko - holčička - Jenny v růžovém

Administrace

Realistické miminko - holčička - Jenny v růžovém

1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 139 Kč
ODESÍLÁM DO 2 DNŮ Realistické miminko - holčička - Jenny v růžovém oblečku s kapucou od firmy Lamagik Holčička Jenny v modrém svetříku je krásné realistické miminko značky Magic Baby, které bylo vyrobeno ve Španělsku firmou Lamagik. Miminko je dlouhé 42…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Realistické miminko - holčička - Jenny v růžovém

1 299 Kč
  • Popis zboží
ODESÍLÁM DO 2 DNŮ
Realistické miminko - holčička - Jenny v růžovém oblečku s kapucou od firmy Lamagik
Holčička Jenny v modrém svetříku je krásné realistické miminko značky Magic Baby, které bylo vyrobeno ve Španělsku firmou Lamagik. Miminko je dlouhé 42 cm. Celé tělíčko je vyrobené z vinylu a propracované do všech detailů i těch, které dělají holčičku holčičkou. Má modré nemrkací oči, nalepené řasy a nemá vlásky. Je oblečená do teplého světle růžového overalu se zapínáním vpředu na suchý zip. Přes něj má bílý kabátek s růžovými puntíky a kapucou. Kabátek je ze stejné látky jako zdobení na overalu a naopak podšívka kabátku je stejná jako je overal. K miminku patří gumový zajíček a dečka.

Panenky firmy Magic Baby jsou jemně parfémované a každá má tiskopis rodného listu, který si můžete vyplnit. Panenka splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 3 let.
  • 11. 12. 2021, 7:55

  • Zobrazení

    239

  • Oblíbené

    0

Kategorie