Zobrazit přihlášovací formulář

Hra - Lovec duchů s 1 pistolí

Administrace

Hra - Lovec duchů s 1 pistolí

349 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Zábavná společenská hra pro celou rodinu. Principem hry je ulovit co nejvíce duchů v časovém limitu. Oživ kostlivce, nabij pistoli a sleduj, jak se na stěně pokoje objeví duch. Bude tam jen chvíli, tak neotálej a zasáhni ho! Strašidelná zábava, při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra - Lovec duchů s 1 pistolí

349 Kč
  • Popis zboží
Zábavná společenská hra pro celou rodinu. Principem hry je ulovit co nejvíce duchů v časovém limitu. Oživ kostlivce, nabij pistoli a sleduj, jak se na stěně pokoje objeví duch. Bude tam jen chvíli, tak neotálej a zasáhni ho!

Strašidelná zábava, při které vám bude tuhnout krev v žilách. Lovec duchů je zábavná společenská hra pro celou rodinu. Figurka kostlivce o výšce 18 cm promítá na stěnu nebo strop obrysy duchů, které je potřeba pistolí zasáhnout. Počet zásahů se počítá na elektronickém displeji. 3 různé obtížnosti. Pro 1 hráče. Oživte kostlivce, vyberte si obtížnost hry, nabijte pistoli a sledujte, kde se na stěně vašeho pokoje objeví duch! Bude tam jenom chvíli, tak neotálejte a zasáhněte ho! Pozor! Po každých šesti ranách musíte znovu nabít. Počet zásahů se vám počítá na elektronickém displeji.

Balení obsahuje: Kostlivce, jeden ovladač.

Výrobek vyžaduje baterie 3x LR03(AAA) do jedné pistole a 4x LR6(AA) do kostlivce, baterie nejsou součástí balení.

Vhodné pro děti od 5 let.
  • 14. 8. 2020, 23:39

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie