Zobrazit přihlášovací formulář

Nejkrásnější pohádky

Administrace

Nejkrásnější pohádky

200 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Nabízím knihu v pevné měkčené vazbě Nejkrásnější pohádky. PC 499,- Kč. Obsahuje pohádky: O Popelce, O princezně se zlatou hvězdou na čele, Nebojsa, O perníkové chaloupce, a spousta dalších. Jedinkrát čtená. Popis prodejce: Všichni zajisté znáte…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 2. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nejkrásnější pohádky

200 Kč
  • Popis zboží
Nabízím knihu v pevné měkčené vazbě Nejkrásnější pohádky.
PC 499,- Kč.
Obsahuje pohádky: O Popelce, O princezně se zlatou hvězdou na čele, Nebojsa, O perníkové chaloupce, a spousta dalších.
Jedinkrát čtená.

Popis prodejce:
Všichni zajisté znáte klasické české pohádky. Nejspíš vás překvapí, jakou podobu měly, když si je vyprávěly vaše babičky a prababičky. Některé z nich se v průběhu let hodně změnily. Například taková Popelka původně vůbec neměla tři kouzelné oříšky a Jeníček s Mařenkou nestrkali ježibabu do pece. Ani tak v nich však nechybí kouzla a tajemno.
Mezi nejznámější české sběratele pohádek patří Božena Němcová a Karel Jaromír Erben, proto právě jejich pohádky tvoří velkou část této jedinečné knihy. V knize Nejkrásnější české pohádky si klasické pohádky přečtete v původní, nepřevyprávěné verzi. Budete se při nich bát i smát, se svými dětmi se vrátíte do dětských let a zavzpomínáte, jak to bylo krásné, když i vám někdo vyprávěl pohádky. Do děje vás vtáhne velké množství nevšedních ilustrací, které pro knihu vytvořil oblíbený český ilustrátor Josef Quis. Kniha vychází v měkčené vazbě.
  • 29. 5. 2021, 9:25

  • Zobrazení

    142

  • Oblíbené

    0

Kategorie