Zobrazit přihlášovací formulář

PANENKA OBLEČENÁ JAKO LÉKAŘ S PŘÍSLUŠENSTVÍM

Administrace

PANENKA OBLEČENÁ JAKO LÉKAŘ S PŘÍSLUŠENSTVÍM

599 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Panenka Baby may may zobrazuje roztomilé batole oblečené jako lékaře s různými doplňky. Tato panenka je vyrobena z certifikovaných vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují bezpečnost při hraní. Dítě je vyrobeno z měkké gumy , díky které je hračka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PANENKA OBLEČENÁ JAKO LÉKAŘ S PŘÍSLUŠENSTVÍM

599 Kč
  • Popis zboží
Panenka Baby may may zobrazuje roztomilé batole oblečené jako lékaře s různými doplňky.

Tato panenka je vyrobena z certifikovaných vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují bezpečnost při hraní. Dítě je vyrobeno z měkké gumy , díky které je hračka odolná a měkká, příjemná na dotek. Oblečení panenky se skládá z růžových legín a bílé lékařské zástěry zdobené potiskem stetoskopu, kapes s vyčnívajícími kartami pacientů nebo lékařskými nástrojů.

Panenka má velký rozsah pohybu, což zvyšuje realističnost hry, pohybuje očima, lze zavřít víčka, možnost krmení a močení.

Po stisknutí břicha lze slyšet pláč, radostné chichotání nebo bublání. Chcete-li aktivovat zvuky v panence , musíte vytáhnout mechanismus z břicha, odstranit ochranu a znovu jej zasunout do otvoru v břiše.

Dítě s příslušenstvím je zabaleno v pastelové krabičce se skleněným pouzdrem. Panenka má certifikát CE, což je prohlášení výrobce, že produkt splňuje požadavky směrnic Evropské unie. Je určeno všem dětem starším 3 let.
  • Rozměry

    Rozměry vybraných prvků sady: – dítě: 43 cm, – stetoskop pro dítě: 14,5 cm x 46 cm, – teploměr: 13 cm x 4,5 cm. Balení rozměry : – 35 cm x 37 cm x 22 cm.

  • 26. 9. 2020, 13:23

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie