Zobrazit přihlášovací formulář

DELFÍN DO VANY A BAZÉNU

Administrace

DELFÍN DO VANY A BAZÉNU

239 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Delfín na hraní ve vaně a bazénu Veselá hračka ve tvaru roztomilého delfína je určena pro zábavu při koupání ve vaně a bazénu. Delfinek bude také skvělým řešením pro rodiče, jejichž dítě se bojí a odmítá se vykoupat – hračka, kterou představujeme,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DELFÍN DO VANY A BAZÉNU

239 Kč
  • Popis zboží
Delfín na hraní ve vaně a bazénu

Veselá hračka ve tvaru roztomilého delfína je určena pro zábavu při koupání ve vaně a bazénu. Delfinek bude také skvělým řešením pro rodiče, jejichž dítě se bojí a odmítá se vykoupat – hračka, kterou představujeme, jistě zpříjemní toho malého, aby si zvykl na vodu.

Sada obsahuje:
– delfína,
– pohár na vodu.

Modrý delfín je zdoben bílými detaily, kloboukem a navijákem. Hračka je umístěna na podložce, která zaručuje stabilitu – přísavka je umístěna na zádech, takže hračka může být připevněna ke zdiv koupelně nebo ve vaně. Díky vícebarevnému navijáku je každá koupel pro dítě skvělou zábavou. Měli byste natáhnout vodu do šálku dodávaného se sadou a potom ji nalít do klobouku umístěného na delfínově hlavě. Voda vytéká z hubice a poté stéká barevnými cívkami dolů a uvede je do pohybu.

Hračka je určena pro batolata, která mají 18 měsíců . Je vyroben ze zcela bezpečného certifikovaného materiálu, kterým je plast. Má certifikát CE, což je potvrzení o splnění požadavků stanovených Evropskou unií. Hračka postrádá ostré prvky a konce, takže je její používání pohodlné. Delfín s šálkem je zabalen v barevné lepenkové krabici se skleněným pouzdrem.
  • Rozměry

    Rozměry delfína : – 27 cm x 12,5 cm x 9,5 cm. Rozměry balení hračky: – 31 cm x 22 cm x 11 cm.

  • 28. 9. 2020, 18:54

  • Zobrazení

    79

  • Oblíbené

    0

Kategorie