Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná funkční dámská bunda Nike Primaloft

Administrace

Krásná funkční dámská bunda Nike Primaloft

599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Super stav, lehčí, vhodná jako přechodová, jarní, podzimní, svrchní materiál, podšívka i výplň 100% polyester, funkční, s technologií Primaloft, 2 boční kapsy + jedna uvnitř bundy, uvedená velikost S , délka 60cm, průramky 45cm, rukávy od krku 75cm, barva…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná funkční dámská bunda Nike Primaloft

599 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Super stav, lehčí, vhodná jako přechodová, jarní, podzimní, svrchní materiál, podšívka i výplň 100% polyester, funkční, s technologií Primaloft, 2 boční kapsy + jedna uvnitř bundy, uvedená velikost S , délka 60cm, průramky 45cm, rukávy od krku 75cm, barva černá v kombinaci světle modré..
TECHNOLOGIE - PRIMALOFT®
OPTIMÁLNÍ VÝKON PŘI SUCHÝCH A VLHKÝCH PODMÍNKÁCH
NENÁROČNOST NA ÚDRŽBU
PrimaLoft® je lehká, vodoodpudivá a měkká izolace z umělých vláken, která tělo udržuje i v těch nejnepříznivějších povětrnostních podmínkách v suchu a teple. Materiál je prakticky tak teplý jako přírodní peří v suchém stavu, v kombinaci s mokrem však překonává přírodní produkt. Voda ve formě páry může skrz izolaci PrimaLoft® unikat směrem ven – nemůže v jejich malinkých vzduchových polštářcích kondenzovat, tak zůstávají suché a nadále optimálně zahřívají.
Primaloft oblečení - nízka váha a termoizolace
Materiál Primaloft je absolutní špička mezi termoizolačními syntetickými vlákny. Moderní provedení využijete při všech outdoorových aktivitách. Větruvzdornost. Voděodolnost. Prodyšnost. Moderní design..
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    S

  • 11. 4. 2024, 13:54

  • Zobrazení

    2 462

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Džínová / riflová sukně TOMMY HILFIGER DENIM
Krásné dámské dvojdílné plavky tankini

Kategorie