Zobrazit přihlášovací formulář

Kombinovaný kočárek pro panenky

Administrace

Kombinovaný kočárek pro panenky

799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Velmi pěkný stav, nějaká nepatrná kosmetická vadička by se asi našla, ale jen velmi málo, je v super stavu. Dcera s ním jezdila jen po bytě, takže kolečka jsou neodřené. Součástí korbička, sporťák, taška. Mám i originál krabici. Barva je tmavě modrá s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kombinovaný kočárek pro panenky

799 Kč
  • Popis zboží
Velmi pěkný stav, nějaká nepatrná kosmetická vadička by se asi našla, ale jen velmi málo, je v super stavu. Dcera s ním jezdila jen po bytě, takže kolečka jsou neodřené. Součástí korbička, sporťák, taška. Mám i originál krabici. Barva je tmavě modrá s růžovou - o něco světlejší než na fotkách, fotila jsem v bytě.

Hluboký a sportovní, s možností dvoustranného umístění korbičky – vycházková verze se dá umístit zepředu nebo zezadu po směru jízdy.

Korbička má stříšku a zpevněnou podložku, ve skládací stříšce je rukojeť k přenášení ( jako nosidélko ).

Kočárek ve sportovní verzi má uvnitř sedák s třemi pásy k upevnění panenky, opláštění je upevněno přezkami, můžete jej kdykoli odejmout a vyprat.

Kočárek je vyroben z odolných hliníkových trubek, má pěnovou, na výšku nastavitelnou rukojeť, na jedné ose má dvojitá pohyblivá kolečka, vespod velký košík na doplňky a příruční tašku, blokáda automatického složení.

Rozměry kočárku :
- výška - 75 cm (verze z gondoly),
- výška (verze sport) - 72 cm,
- výška k sedadlu - 38 cm
- délka- 60 cm,
- šířka- 36 cm,
  • 29. 11. 2020, 16:32

  • Zobrazení

    53

  • Oblíbené

    0

Kategorie