Zobrazit přihlášovací formulář

Ochranná jednorázová rouška New Baby

Administrace

Ochranná jednorázová rouška New Baby

52 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Ochranná 3 vrstvá rouška české značky New Baby je určená na jedno použití. Rouška je připravená udržet čistotu, hygienu a odolnost vůči bakteriím, které nás obklopují. Netkaná textilie je chráněna speciálním baktericidním a hydrofobním činidlem. Obsahuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ochranná jednorázová rouška New Baby

52 Kč
  • Popis zboží
Ochranná 3 vrstvá rouška české značky New Baby je určená na jedno použití. Rouška je připravená udržet čistotu, hygienu a odolnost vůči bakteriím, které nás obklopují. Netkaná textilie je chráněna speciálním baktericidním a hydrofobním činidlem. Obsahuje stříbrné ionty, které ovládají bakterie pomocí trojitého mechanismu.
Antibakteriální úprava netkané textilie na bázi stříbra zabraňuje růstu bakterií na jejím povrchu. Nanočástice stříbra mají baktericidní a fungicidní aktivitu. Přirozená rovnováha bakteriální flóry na kůži těla není ovlivněna. Povrchová úprava použitá v Lam Protect je nemigrující antibakteriální látka. To znamená, že pracuje na produktu bez vytváření inhibičních oblastí (podle testu Agar-Diffusionsplattentest (SN 195 920)).
Pro zvýšení objemu bezpečnosti proti kapičkám, které přenášejí bakterie, je netkaná textilie vybavena dalším hydrofobním povlakem, který zabraňuje pronikání kapaliny dovnitř netkané struktury. V případě vlhkosti se v případě potřeby uvolňují antibakteriální stříbrné ionty, které zamezují další množení bakteriálních buněk a chrání tak naše zdraví. Rouška se upevňuje pomocí gumiček, které se založí za uši a ideálně se tak přizpůsobí tvaru obličeje. Materiá: 100% polyester.
  • 15. 1. 2023, 16:45

  • Zobrazení

    715

  • Oblíbené

    0

Kategorie