Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Řasenka perly Meteorites Guerlain rtěnka Armani

Administrace

Řasenka perly Meteorites Guerlain rtěnka Armani

597 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
GIORGIO ARMANI Ecstasy Shine -Sytá rtěnka s krémovou texturou, která rty hydratuje a zároveň jim dodává výraznou, lesklou barvu, čímž připomíná jak balzám tak lesk na rty. Navržena pro rychlou a snadnou aplikaci. PC 1100 nyní 697 Kč ***** Řasenka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řasenka perly Meteorites Guerlain rtěnka Armani

597 Kč
  • Popis zboží
GIORGIO ARMANI Ecstasy Shine -Sytá rtěnka s krémovou texturou, která rty hydratuje a zároveň jim dodává výraznou, lesklou barvu, čímž připomíná jak balzám tak lesk na rty. Navržena pro rychlou a snadnou aplikaci. PC 1100 nyní 697 Kč
*****
Řasenka LANCôME Hypnôse Volume-à-Porter v dárkové kazetě mini crayon khol 01 noir - mini černá tužka na oči 0,7g + mini LIP lover - rose attrape 3 ml tekutá rtěnka. PC 990 Kč nyní 597 Kč.-PRODANÁ!!!
***
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Black. .. obsahuje Odličovač očí Helena Rubinstein All Mascaras 50 ml. Rychle a šetrně zbaví pleť očního make-upu a zanechá ji krásně hebkou. + Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care 3 ml - oční péče s chladivým efektem pro rozjasnění .Cena dárkového balení 990 Kč nyní 697 Kč.-PRODÁNO!!!
***
GUERLAIN Météorites Liquid Pearls - rozjasňovač v peru je obohacený o vzácný japonský perlový extrakt, dokonale rozzáří vaši tvář, dodá jí svěží vzhled a podtrhne její krásu.Rozjasňovač má podobu praktického pera, které skvěle padne do každé kosmetické taštičky či kabelky. Dodat své pleti špetku jasu tak můžete doslova kdykoliv a kdekoliv.PC 1100 Kč nyní 697 Kč-PRODÁNO!!!
***
  • 20. 3. 2022, 18:52

  • Zobrazení

    628

  • Oblíbené

    0

Kategorie