Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Dóza box dávkovač termoobal kojenecká láhev klip

Administrace

Dóza box dávkovač termoobal kojenecká láhev klip

87 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 69 Kč
Světle růžový klip na dudlík... s páskou, nechrastí ...zn. SUAVINEX...cena 97 Kč. ***** Růžová termobrašna BAMBINI .Opatřeno vysoce účinnou termoizolační vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydrží teplé nebo studené výrazně déle.Cena 147 Kč. **** SUPERB…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dóza box dávkovač termoobal kojenecká láhev klip

87 Kč
  • Popis zboží
Světle růžový klip na dudlík... s páskou, nechrastí ...zn. SUAVINEX...cena 97 Kč.
*****
Růžová termobrašna BAMBINI .Opatřeno vysoce účinnou termoizolační vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydrží teplé nebo studené výrazně déle.Cena 147 Kč.
****
SUPERB láhev navozuje u miminka díky revolučnímu tvaru podobnému mateřskému prsu pocity a pohodlí jako při kojení. Savička dudlíku byla vyvinuta tak, aby co nejvěrněji kopírovala pohyb bradavky při kojení. Protikolikový ventil efektivně snižuje proudění vzduchu do bříška dítěte.Obsah 240ml, návod v češtině přikládám ,PC 299Kč nyní 97 Kč
****
Tvarovaná polypropylénová láhev EasyStart s červeným potiskem o objemu 120ml. Široké hrdlo,protikolikový dudlík 0–6m.Cena 87 Kč.
****
Box na mléčnou výživu se skládá ze spodní části se 3 přihrádkami a z krytu se 3 odklápěcími víčky. Odklápěcí víčka umožňují snadné plnění a jednoduché otevírání a zavírání. Box je vhodný pro všechna hrdla lahví, jelikož díky velkým rohovým otvorům lze sušené mléko úplně vysypat. Má extra plochý tvar, a proto se vejde do každé tašky. Je tedy ideální pro použití doma i při cestování.Lze sterilizovat a mýt v myčce.Poté lze využít na skladování jídla.Přihrádky jsou určené pro velké porce mléčné výživy (až 40 g/přihrádka) Cena 99 Kč za kus zelený a modrý.
****
HIPP dóza na sušené mléko...nová u nás nevyužitá...cena 89 Kč za kus.
****
SUNARKA dóza na kaši...použitá , ale poslouží dál,u nás už nevyužitá...cena 49 Kč za kus.
****
Tvarovaná polypropylénová láhev HIPP s barevným potiskem o objemu 250 ml. Široké hrdlo, protikolikový dudlík 0–6m.Cena 87 Kč za kus.V prodeji více kusů.
****
  • 30. 5. 2022, 21:20

  • Zobrazení

    1 634

  • Oblíbené

    0

Kategorie