Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské růžové nepromokavé boty Viking Gore-Tex

Administrace

Dětské růžové nepromokavé boty Viking Gore-Tex

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Super stav, zimní nebo přechodové, jarní, podzimní, nepromokavá membrána Gore-Tex, uvedená velikost EUR 22, UK 5,5 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 15,5cm, výrazné reflexní prvky, barva růžová, prodejní cena nových přes 1500Kč.. Membrána GORE-TEX®…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské růžové nepromokavé boty Viking Gore-Tex

349 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, zimní nebo přechodové, jarní, podzimní, nepromokavá membrána Gore-Tex, uvedená velikost EUR 22, UK 5,5 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 15,5cm, výrazné reflexní prvky, barva růžová, prodejní cena nových přes 1500Kč..
Membrána GORE-TEX® obsahuje více než 1,4 miliardy mikroskopických pórů na 1 cm². Tyto póry jsou 20 000krát menší než kapička vody, ale 700krát větší než molekula vodní páry. Proto membrána GORE-TEX® nepropouští vlhkost z vnějšího prostředí a přitom výborně odvádí tělesnou vlhkost. Vaše nohy zůstanou v pohodlí za každého počasí, dokonce i při namáhavé fyzické aktivitě.
VIKING - Norská značka prvotřídní obuvi, která je jedničkou v oboru teplých nepromokavých bot v severní Evropě. Byla jednou z prvních evropských firem, která použila GORE-TEX technologii k výrobě obuvi.
UGC® technologie výroby podešví je jedinečná a typická pro obuv Viking.
Nástřiková podešev je navržena a vyvinuta tak, aby perfektně přilnula k nerovnému terénu a to i na mokrých a kluzkých površích.
Jedná se o měkkou gumu, která výborně tlumí nárazy.
Technologie značky Viking:
Natural rubber - Viking používal přírodní kaučuk ve svých botách od úplného začátku.
UGC - je technologie podešve Vikingu, která byla původně vyvinuta k nošení při lovu v těžko schůdném terénu, jako jsou mokré a kluzké skály. Kombinace lehké směsi gumy se speciálně uspořádanou podrážkou zajistily odolnost obrušování a maximální přilnavost na mokrých površích.
  • 12. 3. 2023, 16:55

  • Zobrazení

    775

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nazouváky/ pantofle / žabky ADIDAS EEZAY FLIP FLOP
Hnědé zimní dámské boty / kozačky Marco Tozzi
Zimní dívčí nepromokavé boty / sněhule Color Kids
Luxusní kožené zimní boty / kozačky Scholl Hera

Kategorie