Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Sebeobrana

Administrace

Prodám novou knihu Sebeobrana

99 Kč 249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Prodám tuto novou knihu Sebeobrana-nebuďte snadnou obětí PC byla 249,-kč nyní prodej sleva za 99,-kč+pošta nebo zásilkovna.Nova pouze uložena v knihovně, nevyužitá bohatě ilustrovaná fotografiemi, tento titul všude vyprodaný.. Popis knihy:Každý z nás se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Sebeobrana

99 Kč
Koupit
Prodám tuto novou knihu Sebeobrana-nebuďte snadnou obětí PC byla 249,-kč nyní prodej sleva za 99,-kč+pošta nebo zásilkovna.Nova pouze uložena v knihovně, nevyužitá bohatě ilustrovaná fotografiemi, tento titul všude vyprodaný..
Popis knihy:Každý z nás se může stát obětí násilí a každý z nás by se měl naučit co nejrychleji a nejefektivněji bránit. Autoři se věnují změnám, které probíhají v lidském těle, především v mozku, během konfliktní situace. V další části se zabývají výukou sebeobrany, popisují jednotlivé sebeobranné techniky. Věnují se speciálně sebeobraně žen a dívek. Kniha obsahuje cenné rady v oblasti prevence střetu, rozebírá chování v případě hrozícího konfliktu i praktické návody pro případ, že k němu již došlo. Výklad je doprovázen řadou názorných fotografií.
  • 24. 2. 2024, 18:56

  • Zobrazení

    432

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám nové dámské sáčko z.Stradivarius v.L
Prodám nové dams.lux.kalhoty z.Willam& Delvin v.38
Prodám dámskou jarní vestu z.M.Elysee v.3XL
Prodám nové podzimní košil.šaty z.Bonprix v.42
Prodám dams. novou luxusní sukni z.Orsay v.40

Kategorie