Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÝ ŠKOLNÍ SET S AKTOVKOU DINOSAURUS 6 KS Š

Administrace

ZVÝHODNĚNÝ ŠKOLNÍ SET S AKTOVKOU DINOSAURUS 6 KS Š

1 849 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA DINOSAURUS Školní aktovka Dinosaurus se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, lehký, velmi odolný batoh se zipem, komora s přihrádkami pro snadné uspořádání interiéru + jedna vnitřní kapsa na zip, dvě prostorné boční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÝ ŠKOLNÍ SET S AKTOVKOU DINOSAURUS 6 KS Š

1 849 Kč
  • Popis zboží
ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA DINOSAURUS
Školní aktovka Dinosaurus se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, lehký, velmi odolný batoh se zipem, komora s přihrádkami pro snadné uspořádání interiéru + jedna vnitřní kapsa na zip, dvě prostorné boční kapsy - jedna na zip a jedna se síťkou na láhev s pitím, velká přední kapsa na zip, zesílené, nepromokavé dno, ergonomický, polstrovaný prodyšným materiálem, nastavitelné ramenní popruhy, hmotnost učebnic a sešitů rozložena rovnoměrně, pogumované držadlo, extrémně odolný materiál. Pod klopou je místo pro osobní údaje majitele. Aktovka je vybavena systémem Ergonomic bag, má anatomické tvarování, celkovou tuhost a odolnost. Spodní část je vyrobena z voděodolného materiálu, který chrání před nečistotami a mokrem. Reflexní pásky na všech 4 stranách školní tašky.
Rozměry: cca 37 x 27 x 16 cm
Hmotnost: 940 g
Počet hlavních kapes - 1
Počet doplňkových kapes - 2 vnější + 3 vnitřní
Vhodná pro chlapce pro I.stupeň ZŠ

JEDNOPATROVÝ PENÁL PRÁZDNÝ

ZÁSTĚRKA NA MALOVÁNÍ DINOSAUŘI
Dětská zástěra v designu dinosauři, nastavitelné šňůrky na krk, popruhy na kravatu v pase, chrání oblečení před znečištěním při malování a jiných uměleckých aktivitách. Ruční praní v teplotě. 30 ° C. Rozměry: cca 41,5 x 49 cm. Vhodná pro děti od 3 let.

SPORTOVNÍ LÁHEV NA PITÍ DINOSAURUS 330ml
Sportovní láhev na pití s pítkem v designu Dinosaurus, materiál: pevný plast, objem 330 ml, rozměry: výška 18cm, průměr láhve 6 cm. Vhodná k dodržování pitného režimu u dětí na cestu do školky, školy, na výlety, pikniky apod., pro děti od 3 let.

Box na svačinu DINOSAURUS Rex
Box na svačinu v designu dinosaurus, materiál: pevný plast,
Rozměry: 17 x 13,5 x 6 cm
Hmotnost: 80 g

SÁČEK NA PAPUČE

Sada je vhodná pro I. stupeň ZŠ.
  • Rozměry

    Barva: Sada 02

  • 23. 10. 2022, 9:38

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie