Zobrazit přihlášovací formulář

Vložka do kočárku bambus

Administrace

Vložka do kočárku bambus

590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Měkká a na dotek jemná bambusová vložka je dokonalým doplňkem sportovního kočárku. Certifikovaná bambusová látka OEKO-TEX 100 je mimořádně příjemná pro pokožku dítěte a odvádí vlhkost lépe než bavlna. Bambusová příze má jako jediná přírodní antifungální a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vložka do kočárku bambus

590 Kč
  • Popis zboží
Měkká a na dotek jemná bambusová vložka je dokonalým doplňkem sportovního kočárku. Certifikovaná bambusová látka OEKO-TEX 100 je mimořádně příjemná pro pokožku dítěte a odvádí vlhkost lépe než bavlna. Bambusová příze má jako jediná přírodní antifungální a antialergické vlastnosti.
Univerzální tvar vložky do kočárku se hodí ke všem sedadlům kočárků X-lander a většině kočárků dostupných na trhu. Ekokůže ve spodní části vložky chrání toto místo před špínou od bot.
Bambusová vložka je z jedné strany vyrobena ze 100% přírodní bambusové příze. Druhá strana je vyrobená z příjemné velurové látky Velvet. Obě látky splňují náročnou normu OEKOTEX 100, která je vyžadována u vysoce kvalitních dětských výrobků. Uvnitř je měkká, hypoalergenní výplň. Vložka do kočárku je měkká a mimořádně příjemná na dotek s pokožkou, čímž chrání jemnou pokožku dítěte. Kromě toho chrání čalounění vozíku před nečistotami. Má snadno čistitelný materiál na místě vystaveném nečistotám z bot. Třístupňové otvory ve vložce umožňují, aby pásy skrz ni dokonale procházely ve vyhovující výšce. Má další upevňovací druky, které udržují vložku na svém místě a zabraňují jejímu sklouznutí nebo zkroucení.

Délka: 83 cm | Šířka: 30 cm
  • 23. 7. 2023, 10:41

  • Zobrazení

    522

  • Oblíbené

    0

Kategorie