Zobrazit přihlášovací formulář

KOŽENÁ KABELKA

Administrace

KOŽENÁ KABELKA

1 500 Kč 2 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám novou kabelku, unáhlená koupě, spíše jsem si zvykla na batoh. Popis převzatý z e-shopu, pošta zdarma Velká kabelka v nadčasové, granátově červené barvě. Tato úžasná kabelka je vhodná i do zaměstnání, díky velkému prostoru se do ní vejde…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOŽENÁ KABELKA

1 500 Kč
Koupit
Prodám novou kabelku, unáhlená koupě, spíše jsem si zvykla na batoh.
Popis převzatý z e-shopu, pošta zdarma

Velká kabelka v nadčasové, granátově červené barvě. Tato úžasná kabelka je vhodná i do zaměstnání, díky velkému prostoru se do ní vejde spousta věcí. Dámská kabelka je zdobené mašličkou, která jí dodává roztomilost. Kabelku můžete nosit pohodlně přes rameno, díky odnímatelnému dlouhému popruhu. Pravá kůže kabelce dodává ten správný šmrnc. Do kabelky pohodlně umístíte i dokumenty o velikosti A4. Využijete ji tak pro každou příležitost.

pravá kůže
granátově červená barva
stříbrné kování
jednoduch nadčasový tvar
uzavíratelná zipem
dno chráněno nýty
vhodná na dokumenty A4
s dlouhým popruhem, kabelku můžete nosit přes rameno
Exkluzivní kabelky značky Aranys si necháváme dle vlastního návrhu vyrábět v Itálii opravdovými mistry v oboru. Kvalitní zpracování a použití pravé kůže je základem, díky kterému mohly vzniknout tyto jedinečné kousky. Kabelky jsou navrhovány a nošeny ženami, které nejlépe vědí, co v ní budou nosit. Nejedná se tedy jen o módní výstřelky, ale také o velmi funkční modely všech kabelek Aranys. Uvnitř je kabelka opatřena jednou uzavíratelnou a dvěmi otevřenými kapsičkami. Dovnitř pohodlně umístíte i dokumenty o formátu A4. Logo značky Aranys je vyraženo ze přední strany kabelky.
  • 30. 12. 2023, 8:57

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Kategorie