Zobrazit přihlášovací formulář

Zastřihovač BaByliss 7256PE Multi Steel

Administrace

Zastřihovač BaByliss 7256PE Multi Steel

550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
SKUTEČNÝ STAV : Nový, nerozbalený Nejnižší cena z internetu : 849 Kč JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z MYSTERYBOXŮ, NEPŘEVZATÉ ZÁSILKY, VYSTAVENÉ KUSY, ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM, PRODÁVÁM BEZ ZÁRUČNÍHO LISTU, ALE S VÝRAZNOU SLEVOU OPROTI ESHOPŮM. Veškeré zboží…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 5. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zastřihovač BaByliss 7256PE Multi Steel

550 Kč
  • Popis zboží
SKUTEČNÝ STAV : Nový, nerozbalený

Nejnižší cena z internetu : 849 Kč

JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z MYSTERYBOXŮ, NEPŘEVZATÉ ZÁSILKY, VYSTAVENÉ KUSY, ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM, PRODÁVÁM BEZ ZÁRUČNÍHO LISTU, ALE S VÝRAZNOU SLEVOU OPROTI ESHOPŮM. Veškeré zboží před prodejem prohlédnu, případně otestuji. Popisuji reálný stav produktu. Dostanete přesně to, co vidíte na fotkách.

POPIS PRODUKTU : Chcete svůj vzhled upravovat pohodlněji? Zastřihovač vlasů a vousů, těla, chloupků v nose BABYLISS se postará o bezchybnou úpravu, takže získáte perfektní vzhled. S funkcí nastavení délky střihu dosáhnete precizního a rovnoměrného zastřižení. Zastřihuje v délkách od 1 do 9 mm. Materiálem použitým k výrobě břitů je titan, ocel a grafit. S přehledným ovládáním pomocí tlačítek je manipulace se zastřihovačem velmi snadná a intuitivní. V balení se nachází 8 nástavců na vousy, vlasy, tělo a nos pro dokonalý vzhled. Zastřihovač BABYLISS je navržen s ohledem na mužské zákazníky.
  • 8. 11. 2023, 15:05

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie