Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařský komplet: kalhoty, bunda, legíny 36/S

Administrace

Lyžařský komplet: kalhoty, bunda, legíny 36/S

2 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám lyžařský komplet: 1. Dámské freeridové kalhoty Scott Vertic 3L, nepromokavé, DRYOspphere 3L s vodoodpudivou úpravou C0 DWR, odepínací pás s kšandami, zesílené manžety nohavic, podlepené švy, větrací otvory na bocích, rovný střih, nejsou vyteplené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařský komplet: kalhoty, bunda, legíny 36/S

2 500 Kč
Koupit
Prodám lyžařský komplet:
1. Dámské freeridové kalhoty Scott Vertic 3L, nepromokavé, DRYOspphere 3L s vodoodpudivou úpravou C0 DWR, odepínací pás s kšandami, zesílené manžety nohavic, podlepené švy, větrací otvory na bocích, rovný střih, nejsou vyteplené, je potřeba pod ně teplejší legíny. Pořizovací cena 5000 Kč. Použité 1 sezónu, jako nové bez jediného poškození. Krásně sedí, dělají hezkou postavu. Barva tmavě šedá (grafitová), fotografie trochu zkreslují, správná barva je na fotce s detailem pasu a velikosti.
2. Lyžařská bunda ENVY Siberium 15 000 2L Stretch, černá s tmavě růžovými prvky, protisněhový pás, kapsa na sluchátka, kapsa na rukávu na permanentku, větrací otvory v podpaží, vnitřní manžety a nastavitelné manžety na rukávech. Bunda je plně fuknční vč. zipů, ale je více používaná, je to spíš dárek ke kalhotám.
3. Legíny Guechua černé žíhavé, funkční s odvodem vlhkosti ale hřejivé díky vnitřní teplé vrstvě. Použité 1 týden na horách.
Vše používala dcera 14 let.
Poštovné je v ceně.
  • Značka

    Scott, Envy, Guechua

  • Velikost

    36

  • Rozměry

    Velikost 36 (S), kalhoty vnější délka od pasu 100 cm (měřeno bez odepínacího pásu), vnitřní délka 77 cm, pas šířka 40 cm (lze utáhnout), bok nejširší místo 52 cm.,

  • 27. 1. 2024, 12:35

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Kategorie