Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek X-LANDER set s korbičkou XA

Administrace

Kočárek X-LANDER set s korbičkou XA

4 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Sportovní kočárek X-LANDER XA, kupovaný nový v roce 2020, používaný cca 2 roky 1 dítětem. Kočárek i korba v dobrém stavu, ale má běžné menší oděrky od běžného provozu a skládání do auta. Na boudičce sporťáku je oděrka cca 1cm a minidírka cca 2mm, nic…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek X-LANDER set s korbičkou XA

4 700 Kč
Koupit
Sportovní kočárek X-LANDER XA, kupovaný nový v roce 2020, používaný cca 2 roky 1 dítětem. Kočárek i korba v dobrém stavu, ale má běžné menší oděrky od běžného provozu a skládání do auta. Na boudičce sporťáku je oděrka cca 1cm a minidírka cca 2mm, nic hrozného, ale upozorňuji, nafoceno v posledním detailu.
Korba Red - Používaná málo, po jednom dítěti, měli jsme dvě na střídačku. Pěkný stav, má několik oděrek od běžného užívání tomu se nevyhnete.
X-LANDER X-Pram je pevné lůžko, který jednoduše připevníte na kočárek pomocí adaptérů. Kočárek je skvělý do terénu, lesa, na výlety, ale díky otočným předním kolečkům se s ním dá dobře jezdit i ve městě. Byli jsme s ním moc spokojení.
Pouze osobní odběr Praha-východ - Zeleneč.
Korbička má pláštěnku a síťku proti hmyzu.
Sporťák má dokoupený univerzální nánožník od Emitexu, síťku proti hmyzu a pláštěnku.
Cena za komplet 4700,-
Při prodeji po částech cena dohodou.

X-LANDER X-Pram je pevné lůžko, který jednoduše připevníte na kočárek pomocí adaptérů. Tato prostorná hluboká korbička je vhodná pro děti od narození. Korbička má rukojeť pro snadné přenášení, postranní praktické kapsy a nastavitelnou opěrku zad pro pohodlí vašeho děťátka.
Sportovní kočárek - hliníková konstrukce, široké sezení, nafukovací kola, přední otočná kola s aretací, velký nákupní košík plynulá regulace zádové opěrky odepínací zadní část boudy s kapsou sklápěcí bouda chrání před nepřízní počasí výška rukojeti: 86 - 112 cm na konstrukci kočárku lze pomocí adapterů připevnit hlubokou korbu X-Pram nebo autosedačky X-Car, iZi Go X-lander by BeSafe, Maxi-Cosi​.
Hluboká korba X-LANDER X-Pram Outdoor -prostorná hluboká korba, praktické kapsy, rukojeť na přenášení, nastavitelná opěrka zad.
Celkové rozl.: délka 100, šířka 6
  • 26. 4. 2024, 8:30

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Houpací křesílko Fisher Price Rainforest
Tyrkysový slunečník Australia
Cyklosedačka OK BABY
Plovací kruh pro miminka N.O.V.Ý
DĚLENÝ TALÍŘEK HAPPY DOTS N.O.V.Ý

Kategorie