Zobrazit přihlášovací formulář

Jste bez práce? Přidejte se k nám!

Administrace

Jste bez práce? Přidejte se k nám!

0 Kč 1 Kč
Zaujalo 52 uživatelů
Mám pro Vás skvělou příležitost, buď pouze jako přivýdělek nebo se tomu můžete věnovat naplno a dostat se k velmi pěkné a rychlé rentě. Je to činnost, kterou mžete vykonávat z pohodlí svého domova. Práci může vykonávat naprosto každý, kdo je starší 18 let…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jste bez práce? Přidejte se k nám!

0 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
Mám pro Vás skvělou příležitost, buď pouze jako přivýdělek nebo se tomu můžete věnovat naplno a dostat se k velmi pěkné a rychlé rentě. Je to činnost, kterou mžete vykonávat z pohodlí svého domova. Práci může vykonávat naprosto každý, kdo je starší 18 let. Jedná se o práci pro výhradně českou velice prosperující společnost. Fyzicky nenáročná práce pro dospělé, brigáda pro zaměstnance na VČ, pro maminky na MD, studenty, důchodce - komunikace přes internet, telefon nebo osobně - udržování a rozvoj vztahů s klienty v oboru zdravotní prevence.
Nabízíme: zázemí prosperující české firmy, zajímavý příjem, flexibilní pracovní doba, motivující systém bonusů, možnost profesního růstu - vychováváme si své vedoucí pracovníky.

Zajímá Vás více?
Napište mi...
Nečekejte od přivýdělku v počátcích statisíce, ale pár tisíc si snadno můžete vydělat a to už v prvním měsíci. Krok od kroku, Vás všechno naučíme a povedeme Vás.

Než se rozhodnete napsat, rádi bychom věděli, kolik je vám let, odkud pocházíte, jaké máte sny a cíle, čeho byste chtěli v budoucnu dosáhnout.

Poradím Vám jak si vydělat peníze. A opravdu stačí tak málo, chtít, mít sen a trpělivost
  • 4. 4. 2024, 22:49

  • Zobrazení

    1 463

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Jednoduchá práce či brigáda nejen pro maminky s
Pracujte z bezpečí svého domova.
PRACUJTE Z BEZPEČÍ svého DOMOVA!
Chcete aby byly i Vaše děti šťastné a spokojenné?
Jste v důchodu a nestačí Vám peníze?
Vyměnili byste 2000 Kč za 10 hodin práce týdně???
Pojďte si s námi vydělávat na své sny i Vy! ♥
Práce v klidu a bezpečí domova
Nové
ČESKÁ SPOLEČNOST

Práce v klidu a bezpečí domova

Kategorie