Zobrazit přihlášovací formulář

Corado - stupátko za kočárek

Administrace

Corado - stupátko za kočárek

1 250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 31 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
Stupátko za kočárek pro svezení staršího sourozence. Možnost přichycení k většině kočárků a golfových holí, lze nastavit do různé výšky i šířky, uchycení na konstrukce různého průměru. Popruh ke snadnému zavěšení na rukojeť kočárku při překonávání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Corado - stupátko za kočárek

1 250 Kč
  • Popis zboží
Stupátko za kočárek pro svezení staršího sourozence.
Možnost přichycení k většině kočárků a golfových holí, lze nastavit do různé výšky i šířky, uchycení na konstrukce různého průměru.
Popruh ke snadnému zavěšení na rukojeť kočárku při překonávání terénních nerovností.
Je určeno pro převoz jednoho dítěte do hmotnosti 30 kg.

Praktické stupátko za kočárek Babypoint Corado lze připevnit k většině konstrukcí kočárků i golfových holí, neboť je nastavitelné do různých výšek i šířek. Narazí-li se při jízdě na větší nerovnosti, stačí ho zvednout (aniž by se muselo vyjmout z úchytů na konstrukci) a pomocí popruhu zavěsit na rukojeť kočárku, kde se bez problému převeze, než se bude moci pokračovat v jízdě. Je-li třeba stupátko od kočárku odejmout úplně, stačí ho jednoduše „vycvaknout" z úchytů připevněných na konstrukci kočárku. Jediný „limit“ je tedy v podstatě váha dítěte, stupátko má maximální nosnost 30 kg. Stupátko bylo testováno ve Strojírenském zkušebním ústavu v Jablonci nad Nisou.
  • 8. 11. 2023, 6:42

  • Zobrazení

    3 081

  • Oblíbené

    0

Kategorie