Zobrazit přihlášovací formulář

Znamení zvěrokruhu

Administrace

Znamení zvěrokruhu

43 Kč 48 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Řada bylinných čajů příjemné chuti určených ke každodennímu pití. Čaje jsou sestaveny dle charakteristik jednotlivých znamení s přihlédnutím k jejich jedinečnosti. Každý čaj podporuje dobré vlastnosti a posiluje slabá místa v organismu daného znamení. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Znamení zvěrokruhu

43 Kč
  • Popis zboží
Řada bylinných čajů příjemné chuti určených ke každodennímu pití. Čaje jsou sestaveny dle charakteristik jednotlivých znamení s přihlédnutím k jejich jedinečnosti. Každý čaj podporuje dobré vlastnosti a posiluje slabá místa v organismu daného znamení.

Beran - iniciátor, dynamický a plný elánu. Je to jiskra života, stále znovu vykřesávaná. Heslem „všechno jde, jen chtít“ se po hlavě vrhá do každé činnosti. Nepovedený Beran bývá prchlivý,ukvapený a tvrdohlavý.

Blíženci - zprostředkovatelé informací. Jsou to lidé slov, gest a znaků.Pojmenovávají to, co bylo vytvořeno. Snadná komunikativnost a otevřené srdce je předurčují k pomoci jiným. Nepovedení Blíženci bývají těkaví,nespolehliví a roztržití

Býk - znamení plodnosti a bohatství.Stálost a stabilita je Býkům vlastní.Zhmotňuje to, co bylo zrozeno. Nepovedení Býci bývají zatvrzelí,umínění a hrabiví.

Kozoroh - autorita a hodnocení světa.Konzervativní myšlení jim nebrání vždy dosáhnout svého cíle. Pracovitost je jim vlastní, odpovědně a skromně stoupají k vrcholu. Nepovedení Kozorozi bývají puritánští, tyranští a lakotní.

Lev - znamení chtění a tvoření. Lvi jsou majestátné osobnosti beroucí život jako hru. Bývají velkorysí, sebejistí a šlechetní. Nepovedení pak domýšliví a despotičtí

Panna - snaživé, přesné,pořádkumilovné,starostlivé až ustarané.Přednost mají praktické věci a jistota. Je to zřejmě nejpracovitější znamení. Nepovedené Panny bývají úzkoprsémalicherné a přehnaně puntičkářské.
  • Značka

    GREŠÍK

  • Rozměry

    50 g V mém albu najdete kompletní sortiment čajů Valdemara Grešíka. Při objednávce do úterý, odesílám balíčky s čaji od Grešíka v patek.

  • 5. 2. 2017, 17:05

  • Zobrazení

    58

  • Oblíbené

    0

Kategorie