Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Sangre de Drago kapky

Administrace

Sangre de Drago kapky

179 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 45 Kč
SANGRE DE DRAGO ÚČINKY : silné účinky antivirové, antibakteriální, protiplísňové, hemostatické, protinádorové, protistresové a tonizující. Posiluje imunitní systém a napomáhá regeneraci organismu. Z mnoha různých látek které Sangre de Drago obsahuje je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sangre de Drago kapky

179 Kč
  • Popis zboží
SANGRE DE DRAGO ÚČINKY : silné účinky antivirové, antibakteriální, protiplísňové, hemostatické, protinádorové, protistresové a tonizující. Posiluje imunitní systém a napomáhá regeneraci organismu.

Z mnoha různých látek které Sangre de Drago obsahuje je důležitý taspin – alkaloid s účinky hojivými, protizánětlivými a antibakteriálními, mající vliv na hojení ran a chránící žaludeční sliznici. Další složky působí protivirově a proto je užívání doporučeno v případě viróz dýchacích cest, oparů a virových zánětů jater typu A a B. Rovněž při průjmech (různého původu) a jako pomocný prostředek při AIDS.
Je nenahraditelným pomocníkem v každé domácí lékárničce.
OBSAŽENÉ SLOŽKY:
alkaloidy - taspin, betanin, flavolany - gallokatechin, katechin, epikatechin, epigallokatechin, proanthocyanidiny - katechinové, epikatechinové, gallokatechinové, galloepikatechinové, proanthocyanidiny oligomerické - solutaridin, alfa-kalakorin, SP-303, eterické oleje - borneol, kalamol, kamfen, eugenol, D-limonen, mircen, fenoly a jejich sloučeniny - kyselina galová, steroidy - sytosterol, sytostenon, katechiny, nenasycené mastné kyseliny, taniny, metylotymol, množství pigmentů.
TRADIČNÍ POUŽITI V LIDOVÉ MEDICÍNĚ:
vnitřně:
▪ nádorových onemocněních, leukémii ▪ AIDS ▪ vředové chorobě žaludku a dvanáctníku ▪ zánětech tenkého i tlustého střeva, Crohnově chorobě ▪ virových zánětech jater typu A, B a C ▪ cukrovce ▪ průjmech ▪ trávících problémech a nadýmání ▪ anemii ▪ pásovém oparu ▪ virovém zánětu dýchacích cest ▪ zánětech hrtanu, mandlí a dutiny ústní ▪ tuberkulóze ▪ chřipce a angíně ▪ revmatizmu - pomocně ▪ prevenci arteriosklerózy ▪ proti Herpes simplex viru typu 1 a 2, syncytialviru (RSV), influenza A viru ▪ pomáhá předcházet skleróze tepen ▪

vnější použití:
  • Značka

    PERU

  • Rozměry

    30ml

  • 12. 12. 2017, 16:30

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Kategorie