Zobrazit přihlášovací formulář

Sangre de Drago kapky

Administrace

Sangre de Drago kapky

179 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 45 Kč
SANGRE DE DRAGO ÚČINKY : silné účinky antivirové, antibakteriální, protiplísňové, hemostatické, protinádorové, protistresové a tonizující. Posiluje imunitní systém a napomáhá regeneraci organismu. Z mnoha různých látek které Sangre de Drago obsahuje je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sangre de Drago kapky

179 Kč
  • Popis zboží
SANGRE DE DRAGO ÚČINKY : silné účinky antivirové, antibakteriální, protiplísňové, hemostatické, protinádorové, protistresové a tonizující. Posiluje imunitní systém a napomáhá regeneraci organismu.

Z mnoha různých látek které Sangre de Drago obsahuje je důležitý taspin – alkaloid s účinky hojivými, protizánětlivými a antibakteriálními, mající vliv na hojení ran a chránící žaludeční sliznici. Další složky působí protivirově a proto je užívání doporučeno v případě viróz dýchacích cest, oparů a virových zánětů jater typu A a B. Rovněž při průjmech (různého původu) a jako pomocný prostředek při AIDS.
Je nenahraditelným pomocníkem v každé domácí lékárničce.
OBSAŽENÉ SLOŽKY:
alkaloidy - taspin, betanin, flavolany - gallokatechin, katechin, epikatechin, epigallokatechin, proanthocyanidiny - katechinové, epikatechinové, gallokatechinové, galloepikatechinové, proanthocyanidiny oligomerické - solutaridin, alfa-kalakorin, SP-303, eterické oleje - borneol, kalamol, kamfen, eugenol, D-limonen, mircen, fenoly a jejich sloučeniny - kyselina galová, steroidy - sytosterol, sytostenon, katechiny, nenasycené mastné kyseliny, taniny, metylotymol, množství pigmentů.
TRADIČNÍ POUŽITI V LIDOVÉ MEDICÍNĚ:
vnitřně:
▪ nádorových onemocněních, leukémii ▪ AIDS ▪ vředové chorobě žaludku a dvanáctníku ▪ zánětech tenkého i tlustého střeva, Crohnově chorobě ▪ virových zánětech jater typu A, B a C ▪ cukrovce ▪ průjmech ▪ trávících problémech a nadýmání ▪ anemii ▪ pásovém oparu ▪ virovém zánětu dýchacích cest ▪ zánětech hrtanu, mandlí a dutiny ústní ▪ tuberkulóze ▪ chřipce a angíně ▪ revmatizmu - pomocně ▪ prevenci arteriosklerózy ▪ proti Herpes simplex viru typu 1 a 2, syncytialviru (RSV), influenza A viru ▪ pomáhá předcházet skleróze tepen ▪

vnější použití:
  • Značka

    PERU

  • Rozměry

    30ml

  • 12. 12. 2017, 16:30

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie