Zobrazit přihlášovací formulář

WOLFBERRY bio panenský kokosový olej 200ml

Administrace

WOLFBERRY bio panenský kokosový olej 200ml

120 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 69 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Bio panenský 100% kokosový olej, lisovaný zastudena. Použitelný nejen jako zdravá alternativa při vaření, pečení a smažení, ale zejména dle starých tradic ajurvédy i k péči o pokožku a vlasy. POUŽITÍ KOKOSOVÉHO OLEJE 1. vaření, pečení a smažení -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

WOLFBERRY bio panenský kokosový olej 200ml

120 Kč
  • Popis zboží
Bio panenský 100% kokosový olej, lisovaný zastudena.

Použitelný nejen jako zdravá alternativa při vaření, pečení a smažení, ale zejména dle starých tradic ajurvédy i k péči o pokožku a vlasy.

POUŽITÍ KOKOSOVÉHO OLEJE

1. vaření, pečení a smažení - lahodná chuť i vůně, s obsahem vitamínů A, C a E, mastných kyselin a kyseliny laurové (obsažena také v mateřském mléce). Vysoká tepelná stabilita - do 200°C - nepřepaluje se. Vynikající na přípravu zmrzliny, sladkých moučníků, ochucení obilných kaší.

2. péče o pokožku - náhrada běžného tělového mléka nebo krémů. Výborně se vstřebává do pokožky a nezanechává mastný film. Vhodný zejména k péči o citlivou, suchou, popraskanou pokožku, pokožku s atopickým ekzémem, vyrážkami, drobnými poraněními a opruzeninami (již po pár použitích vyhojí i rozsáhlé opruzeniny v plénkové oblasti). Díky obsaženým antioxidantům a kyselínám vhodný i na pokožku obličeje.

3. péče o vlasy - v Indii a na Srí lance hojně používán pro vlasové zábaly proti lámání vlasů a konečků, a rovněž proti vypadávání vlasů. Pečuje o vlasy suché, poškozené a třepivé. Při pravidelném používání reguluje vypadávání vlasů, dodává lesk, změkčuje a vyživuje vlasovou pokožku a dokáže zcela odstranit lupy, pro snadné rozčesání vlasů. Použijte jako vlasový zábal před samotným umytím vlasů.

4. antibakteriální a antibiotický účinek - kokosový olej je složen z mastných nasycených kyselin, které obsahují velké množství antioxidantů, díky tomu je schopen narušit lipidové membrány bakterií, virů a kvasinek, a působí tak jako přírodní antibiotikum. Přidáním jedné lžičky oleje do čaje zmírníte průběh nachlazení, kašel a bolest v krku.

5. ústní hygiena - při použití po čištění zubů (po běžném vyčištění zuby ještě cca
  • 11. 5. 2016, 13:18

  • Zobrazení

    288

  • Oblíbené

    0

Kategorie