Zobrazit přihlášovací formulář

Vláčkodráha tunely - Horský tunel (Maxim)

Administrace

Vláčkodráha tunely - Horský tunel (Maxim)

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Zapojit do hry horský tunel, je jako přestěhovat svojí dráhu nebo město do hor. V obtížném terénu komplikuje dopravu vysoká hora a tak vykopat tunel je jediné řešení. Zdá se, že tenhle tunel je hluboký a je otázka, zda vyjede na druhé straně, navíc docela…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vláčkodráha tunely - Horský tunel (Maxim)

599 Kč
  • Popis zboží
Zapojit do hry horský tunel, je jako přestěhovat svojí dráhu nebo město do hor. V obtížném terénu komplikuje dopravu vysoká hora a tak vykopat tunel je jediné řešení. Zdá se, že tenhle tunel je hluboký a je otázka, zda vyjede na druhé straně, navíc docela vysoko, takže sjíždět z velkého kopce je příjemná zábava. Také lze použít jako dva samostatné menší tunely, které udělají z velké hory menší horskou dráhu. Tunel je vyroben z kvalitního plastu.

Součástí jsou i nadjezdové koleje s rovinkou, zatáčkou a mostní vzpěrou.

Splňuje všechny normy EU. Doplňky Maxim lze kombinovat se všemi dalšími dřevěnými vláčkodráhami na trhu - Woody, Brio, Bino, Heros, Thomas apod.



Společnost MAXIM Enterprise, Inc. je mezinárodní výrobce specializující se na výrobu dřevěných hraček. Hračky této společnosti jsou vyrobeny z velmi tvrdého dřeva a byly navrženy speciálně pro malé děti. Vyznačují se vysokou kvalitou, bezpečností a splňují veškerá kritéria. Již déle než 25 let pracuje společnost Maxim na tom, aby mohla nabídnout hračky vysoké kvality a cenově dostupné pro každého. Společnost Maxim je jedničkou v prodeji dřevěných hraček na trhu v USA a Kanadě.
  • Značka

    MAXIM

  • Rozměry

    Tunel přes horský kopec - dvě patra s příslušenstvím. Rozměr tunelu: 30x26x20cm Věk: 3+

  • 21. 10. 2020, 9:44

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie