Zobrazit přihlášovací formulář

Nový Outdoorový komplet bundy a kalhot T&GO

Administrace

Nový Outdoorový komplet bundy a kalhot T&GO

299 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Značkový jarní / podzimní sportovní komplet bundy a laclových kalhot od známého výrobce sportovního oblečení T&GO. Kupováno jako komplet, je to stejná kolekce, odstín khaki zelené se trochu liší, kalhoty mají tmavší odstín (je to záměr). Pasuje k sobě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nový Outdoorový komplet bundy a kalhot T&GO

299 Kč
  • Popis zboží
Značkový jarní / podzimní sportovní komplet bundy a laclových kalhot od známého výrobce sportovního oblečení T&GO. Kupováno jako komplet, je to stejná kolekce, odstín khaki zelené se trochu liší, kalhoty mají tmavší odstín (je to záměr). Pasuje k sobě výborně, je to stejný materiál, výrobce, velikost i kolekce KRUHY.

Bunda je barvy světlejší khaki zelená, s oranžovým zdobením. Laclíky mají barvu tmavší khaki dohněda. Kvalitní mikrovlákno, vzdušné, prodyšné. Materiál je velmi na omak příjemný, lehký, hebký.

Bunda s kapucí má zapínání na zip. V bocích všité kapsy se zapínání na zip. Na pravé kapse výrazné zdobení logem kolekce (oranžovo-hnědo-zelené). Na konci rukávů má jak gumu, tak manžetu na suchý zip, pro lepší utažení. Na pravém rukávu kapsička krytá légou na knoflíky. Bunda i s kapucí má prodyšnou podšívku proti pocení.

Laclíkové kalhoty mají zapínání na ramenech na knoflíčky, možno zvolit 2 délky. Pěkné zpracování, prošité švy. V bocích rozepínání na dva knoflíčky. Boční vsazené kapsy, další dvě kapsy jsou vzadu a kapsička je také na na náprsence. Na zadní kapse a na zadním vnitřní straně náprsenky zdobení výrazným barevným vzorem kolekce T&GO (oranžovo-modro-zelené).

Značená velikost 74, cca odpovídá. Materiál 18% polyamid, 33% bavlna, 49% polyester. Podšívka bundy 100% polyester.

Kupováno oboje nové, nakonec bohužel nenošené (syn se náhle dosti vytáhl a komplet mu byl malý), práno 1x. Takže 100% vynikající stav, dovoluji si zařadit jako nové.

Praktický komplet vhodný pro kluka ale i pro holčičku. Vhodný na jaro, léto i podzim. Je vyroben zejména pro sportovní aktivity malých neposedů, skvělý na tůry, výlety do přírody, ale bude se hodit i běžné nošení.
  • Značka

    T&GO

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    Bunda délka 36.5. cm, šířka 32 cm, rukáv od krku 32 cm. Kalhoty délka 59 cm / 60.5 cm, šířka v pase 26.5 cm, rozkrok 18 cm.

  • 16. 4. 2023, 15:43

  • Zobrazení

    687

  • Oblíbené

    0

Kategorie