Zobrazit přihlášovací formulář

Sůl Inků 250g

Administrace

Sůl Inků 250g

88 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 45 Kč
SŮL INKŮ – výjimečná, delikátní a zdravá složka našich jídel a zdroj minerálů. Sůl má krystalickou strukturu a je neobyčejně cenná, neboť je nasycena přírodními minerály, kterými jsou Andy velmi bohaté a které jsou nezbytné pro naše zdraví. Obsahuje jich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sůl Inků 250g

88 Kč
  • Popis zboží
SŮL INKŮ – výjimečná, delikátní a zdravá složka našich jídel a zdroj minerálů.
Sůl má krystalickou strukturu a je neobyčejně cenná, neboť je nasycena přírodními minerály, kterými jsou Andy velmi bohaté a které jsou nezbytné pro naše zdraví. Obsahuje jich množství a nejcennější jsou přede vším železo, vápník, hořčík, zinek a měď. Jejich vysoký obsah dodává soli charakteristickou krémovou barvu s odstínem růžové a proto je také nazývána Sal rosada nebo Pink salt.
Konzumace soli má obrovský vliv na naše zdraví. Může mu škodit nebo pomáhat. Vše záleží na jejím druhu. Většina lidí se bez soli nemůže obejít. Obyčejná, kuchyňská sůl, kterou nejčastěji používáme, se skládá hlavně ze sodíku a chlóru a obsahuje dodané substance zabraňující hrudkovatění. Je pro nás stále větší zátěží. Je častou příčinou takových problémů, jako jsou ledvinové a žlučové kameny, záněty kloubů, revmatizmus, dna, vysoký krevní tlak, otoky a přetížení ledvin apod.
Mořská sůl je značně zdravější, avšak vzhledem ke stále většímu znečištění moří musí být také v jistém stupni čištěna a upravována. To "Růžové zlato Inků" pochází z tajemného pramene z útrob majestátné hory. Z čisté, panenské a těžko přístupné oblasti peruánských And.
Přináší nám nejen sílu a energii těchto hor, ale rovněž přírodní minerály, tak potřebné našemu tělu, k uchování správných funkcí. A co víc – může naši potravu učinit chutnější a její přípravu zajímavější.
  • Značka

    UNCARIA

  • Rozměry

    250g = 88,- 500g = 156,- 1000g = 252,- 2000g = 480,-

  • 21. 11. 2017, 11:06

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie