Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS FORTE - SNADNÉ HUBNUTÍ-SLEVA+POŠTA ZDARMA

Administrace

EMULIPS FORTE - SNADNÉ HUBNUTÍ-SLEVA+POŠTA ZDARMA

344 Kč 405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Jsem spokojená,trávení po jídle je v pořádku,jsou mě velký kalhoty,zhubla jsem 3kg. Děkuji moc !!!!! (Radka Š., Blansko) Sice neužívám emulips forte pravidelně, ale i přesto se po něm cítím dobře a mám k tomu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS FORTE - SNADNÉ HUBNUTÍ-SLEVA+POŠTA ZDARMA

344 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Jsem spokojená,trávení po jídle je v pořádku,jsou mě velký kalhoty,zhubla jsem 3kg.
Děkuji moc !!!!! (Radka Š., Blansko)

Sice neužívám emulips forte pravidelně, ale i přesto se po něm cítím dobře a mám k tomu tak o 1,5kg méně. (Jana V., Sezemice)

Emulips jsem již užívat začala a mohu vám potvrdit že se po něm cítím i lépe.Už se necítím tak plná a nafouklá,a pozoruji i že mi to moje břicho oplasklo.A nepozoruji to jen já ale i můj manžel,který se chystá tyto kapky také vyzkoušet.Už jsem vyzkoušela spoustu léků a přípravků,ale mohu říci že s Emulipsem jsem velmi spokojená.Určitě ho doporučím i svým známým. (Vladimíra Z., České Budějovice)

Chcete se i Vy cítit skvěle? Líbilo by se Vám shodit nějaké to kilečko do léta? Chcete se zbavit pocitu nafouklého břicha?

Vyzkoušejte nový emulips forte!

Unikátní směs bylin, která naučí Vaše tělo správně zacházet s tuky, harmonizuje Váš organismus a Vy začnete hubnout přirozenou cestou! Navíc výborně působí proti únavě, při nachlazení, proti vysokému krevnímu tlaku, cholesterolu, při pálení žáhy atd.

Vydrží na 1-3 měsíce.

Jsem si 100% jistá, že budete spokojení :-)
  • 18. 2. 2020, 11:41

  • Zobrazení

    104

  • Oblíbené

    1

Kategorie