Zobrazit přihlášovací formulář

Trápí Vás nafouklé břicho a pocit plného žaludku?

Administrace

Trápí Vás nafouklé břicho a pocit plného žaludku?

344 Kč 405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Trápí Vás nafouklé břicho? Cítíte se těžko po jídle? Pálí Vás žáha? Vyzkoušejte nový emulips forte. Emulips forte je 100% přírodní směs léčivých bylin a rostliných olejů, která upravuje trávení, vyprazdňování,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Trápí Vás nafouklé břicho a pocit plného žaludku?

344 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Trápí Vás nafouklé břicho? Cítíte se těžko po jídle? Pálí Vás žáha? Vyzkoušejte nový emulips forte.

Emulips forte je 100% přírodní směs léčivých bylin a rostliných olejů, která upravuje trávení, vyprazdňování, zažívání, napomáhá hubnutí, výborně působí proti pálení žáhy, napomáhá snížit vysoký tlak, cholesterol, zbavuje únavy...

Mě osobně emulips forte velice pomohl od únavy, proto můžu doporučit i Vám. Obzvláště v těchto jarních dnech se budete cítit báječně!

S Emulipsem jsem nadmíru spokojená. Po každém jídle mám pocit, že jsem najezená a přitom mi v žaludku nic netíží. Dokonce za ty necelé tři dny klesla váha o 0.9 kg, což je pro mě úspěch veliký, protože se mi za poslední půlrok nepodařilo shodit ani deka. (Tereza W., Cheb)

Emulips jsem již užívat začala a mohu vám potvrdit že se po něm cítím i lépe.Už se necítím tak plná a nafouklá,a pozoruji i že mi to moje břicho oplasklo.A nepozoruji to jen já ale i můj manžel,který se chystá tyto kapky také vyzkoušet.Už jsem vyzkoušela spoustu léků a přípravků,ale mohu říci že s Emulipsem jsem velmi spokojená.Určitě ho doporučím i svým známým. (Vladimíra Z., České Budějovice)
  • 18. 2. 2020, 11:41

  • Zobrazení

    203

  • Oblíbené

    1

Kategorie