Zobrazit přihlášovací formulář

Provazový žebřík - Věž, trojúhelníkové příčky

Administrace

Provazový žebřík - Věž, trojúhelníkové příčky

389 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 59 Kč
Žebřík je určen zejména na zahradu na zavěšení například na strom, ale určitě potěší děti i doma v pokojíku. Určen do 30kg dítěte. Žebřík je dlouhý 180cm a tvoří ho 5 trojúhelníkových dřevěných příček. Splňuje všechny normy EU. Značka WOODY jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Provazový žebřík - Věž, trojúhelníkové příčky

389 Kč
  • Popis zboží
Žebřík je určen zejména na zahradu na zavěšení například na strom, ale určitě potěší děti i doma v pokojíku. Určen do 30kg dítěte. Žebřík je dlouhý 180cm a tvoří ho 5 trojúhelníkových dřevěných příček.

Splňuje všechny normy EU.



Značka WOODY jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický rozvoj dítěte, rozvíjení jemné motoriky, kombinatoriky a jednoduchého kreativního a kombinačního myšlení. WOODY produkt klade velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice, která má dlouholetou tradici ve výrobě dřevěných hraček. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.
  • Značka

    WOODY

  • Rozměry

    Lanový žebřík s 5 dřevěnými příčkami trojúhelníkového tvaru. Rozměr: 180x30x30cm

  • 2. 4. 2020, 9:22

  • Zobrazení

    312

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie