Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Vakuové masážní baňky 6 kusů s pumpou @@@

Administrace

@@@ Vakuové masážní baňky 6 kusů s pumpou @@@

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 15 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Baňkování (někdy také vaku terapie) je vhodná doplňková metoda klasických masáží. Vhodné pro používání při bolesti, křeči a blokádě svalů. Baňky také napomáhají zlepšit krevní oběh a k detoxikaci organismu. Další možnost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Vakuové masážní baňky 6 kusů s pumpou @@@

99 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Baňkování (někdy také vaku terapie) je vhodná doplňková metoda klasických masáží. Vhodné pro používání při bolesti, křeči a blokádě svalů. Baňky také napomáhají zlepšit krevní oběh a k detoxikaci organismu. Další možnost využití pro odbourávání pomerančové kůže - celulitidy.

Baňkování je metoda stará několik tisíc let, pochází ze staré Číny. Baňkování spočívá v přikládání nádobek na pokožku. Vzduch v baňce se před aplikací zahřeje a vytvoří se v něm podtlak. Baňka se pak přisaje na kůži, kterou podtlak vtáhne dovnitř. Pokožka se prudce prokrví a zčervená. Tato metoda je však naprosto bez bolesti, pociťujete pouze lehké pnutí, jakoby táhnutí kůže. Baňky se většinou přikládají na dobu 20 minut. Zejména po první aplikaci je možné, že na těle zůstanou v místech, kde byly baňky přiloženy, „modřiny“ ty však nejsou nebezpečné a během několika dní se samy ztratí.

Nejčastěji se setkáme s přikládáním baněk na záda. Baňkovat však lze i podbřišek, loket, kyčelní klouby, kolena nebo chodidla a kotníky. Baňkování není vhodné, pokud trpíte trombózami, křečovými žilami, gangrénami, máte otevřené rány nebo hnisavé infekce.


Materiál: plast

Sada obsahuje:

6x baňky v různých velikostech

1x manuální sací pumpa

Materiál: plast

Barva:

Pumpa - bílá

Baňky- transparentní
  • 8. 9. 2020, 22:17

  • Zobrazení

    334

  • Oblíbené

    1

Kategorie